7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Τα μαγειρέματα με βιολογικά και φυσικά προϊόντα από καταξιωμένους σεφ θα πρωταγωνιστήσουν στη διάρκεια του νέου φεστιβάλ για βιολογικά προϊόντα.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival

Ένα νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living ετοιμάζεται για τις 11-13 Μαΐου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Kατά τη διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά live cooking shows. Η καταξιωμένη και έμπειρη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία είναι και η ambassador του φεστιβάλ, θα είναι παρούσα και τις τρεις ημέρες και θα πραγματοποιεί γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα των εκθετών.

7 σεφ μαγειρεύουν στο 1ο Bio Festival - εικόνα 1
Η Ντίνα Νικολάου

Φυσικά, πλήθος άλλων σεφ θα τη συνοδεύσουν σε αυτή τη γαστριμαργική εμπειρία, όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο chef των εστιατορίων «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης, αλλά και γνωστές food bloggers, όπως η «Funky Cook», Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook», Εύη Σκούρα, και η «Πάστα Φλώρα», Ιωάννα Χαλμούκη.

Η μαγειρική, λοιπόν, σκηνή του bio festival θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ τα live cooking shows θα έχουν διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτέλεση των συνταγών, να θέσουν ερωτήματα, να συνομιλήσουν με την Ντίνα, τους σεφ και τις bloggers και να δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.