Τι νέα μαγειρεύουν στο «Mama Roux»;

Τα νέα πιάτα που έκαναν ντεμπούτο μας ταξιδεύουν από τη Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Ιαπωνία.

Τι νέα μαγειρεύουν στο «Mama Roux»;

Αγαπά τις γευστικές περιπλανήσεις στις κουζίνες του κόσμου το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Αιόλου, κάτι που αποτυπώνεται και στα νέα του πιάτα που μας ταξιδεύουν από τη Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Ιαπωνία.

Τα περουβιανά χτένια tiradito, το μεξικάνικο σουβλάκι Αl Pastor, burger όπως το Βuffalo με βουβαλίσιο κιμά, wasabi και σος blue cheese ή το Parm με κοτόπουλο πανέ, καπνιστή μελιτζάνα και παρμεζάνα είναι κάποια από αυτά, μαζί με vegan και vegetarian επιλογές όπως το πληθωρικό Buddha Bowl με πολλές υπερτροφές. Νέα πιάτα έχουν προστεθεί και στο κυριακάτικο brunch, ενώ οι περίπου 20 μπίρες από μικρές ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.