Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας.

Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας. Όπως πάντα, το κάλεσμα του S. Pellegrino απευθύνεται σε δραστήριους νεαρούς μάγειρες έως 30 ετών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να βρεθούν στο προσκήνιο και να παρουσιάσουν δείγματα της γαστρονομικής τους γραφής μπροστά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Το άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαστρονομία μεταλλικό νερό δρομολογεί μάλιστα αλλαγές εν όψει της επόμενης διοργάνωσης καθώς για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβεία: το S.Pellegrino Young Chef Award για τον πλέον φέρελπι νέο σεφ, το Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award στον σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση, το S.Pellegrino Award for Social Responsibility σε εκείνο το πιάτο που σέβεται την βιωσιμότητα της πρώτης ύλης, και το Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy σε εκείνη τη δημιουργία που θα συνενώνει με φαντασία διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες.

Οι αιτήσεις για το S.Pellegrino Young Chef 2019-2020 έχουν ήδη ανοίξει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019 στο Sanpellegrino.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.