Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας.

Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας. Όπως πάντα, το κάλεσμα του S. Pellegrino απευθύνεται σε δραστήριους νεαρούς μάγειρες έως 30 ετών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να βρεθούν στο προσκήνιο και να παρουσιάσουν δείγματα της γαστρονομικής τους γραφής μπροστά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Το άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαστρονομία μεταλλικό νερό δρομολογεί μάλιστα αλλαγές εν όψει της επόμενης διοργάνωσης καθώς για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβεία: το S.Pellegrino Young Chef Award για τον πλέον φέρελπι νέο σεφ, το Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award στον σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση, το S.Pellegrino Award for Social Responsibility σε εκείνο το πιάτο που σέβεται την βιωσιμότητα της πρώτης ύλης, και το Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy σε εκείνη τη δημιουργία που θα συνενώνει με φαντασία διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες.

Οι αιτήσεις για το S.Pellegrino Young Chef 2019-2020 έχουν ήδη ανοίξει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019 στο Sanpellegrino.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.