Το πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές του Λυκαβηττού υποστηρίζει εδώ και είκοσι χρόνια το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και καθώς η μεγάλη σινεφίλ γιορτή ξετυλίγεται αυτές τις ημέρες στην πόλη, ο executive chef του Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα μενού ειδικά για την περίσταση. Σερβίρεται έως τις 13/4 στη σάλα με την εξαιρετική θέα του La Suite Lounge και αντλεί έμπνευση από την Προβηγκία περιλαμβάνοντας από μπισκ καραβίδας και στρείδια au beurre blanc μέχρι ραβιόλι αστακού με σάλτσα γαλλικής σαμπάνιας, κι ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας για επίλογο (€ 36 κατ’άτομο).
Τις ίδιες ημέρες μάλιστα γίνεται αφιέρωμα σε παλιές γαλλικές ταινίες με πρωταγωνιστές που έχουν διαμείνει στο παρελθόν στο «St. George Lycabettus» όπως η Catherine Deneuve, ο Vincent Cassel και Jean Reno κ.α., με δύο προβολές καθημερινά 19:00 & 21:00 στο screening room του ξενοδοχείου και δωρεάν είσοδο.