Γαλλόφωνη γευστική γιορτή στο «St. George Lycabettus»

Το πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές του Λυκαβηττού υποστηρίζει το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και σερβίρει ένα μενού ειδικά για την περίσταση.

Γαλλόφωνη γευστική γιορτή στο «St. George Lycabettus»

Το πολυτελές ξενοδοχείο στις παρυφές του Λυκαβηττού υποστηρίζει εδώ και είκοσι χρόνια το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και καθώς η μεγάλη σινεφίλ γιορτή ξετυλίγεται αυτές τις ημέρες στην πόλη, ο executive chef του Βασίλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα μενού ειδικά για την περίσταση. Σερβίρεται έως τις 13/4 στη σάλα με την εξαιρετική θέα του La Suite Lounge και αντλεί έμπνευση από την Προβηγκία περιλαμβάνοντας από μπισκ καραβίδας και στρείδια au beurre blanc μέχρι ραβιόλι αστακού με σάλτσα γαλλικής σαμπάνιας, κι ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό βανίλιας για επίλογο (€ 36 κατ’άτομο).

Τις ίδιες ημέρες μάλιστα γίνεται αφιέρωμα σε παλιές γαλλικές ταινίες με πρωταγωνιστές που έχουν διαμείνει στο παρελθόν στο «St. George Lycabettus» όπως η Catherine Deneuve, ο Vincent Cassel και Jean Reno κ.α., με δύο προβολές καθημερινά 19:00 & 21:00 στο screening room του ξενοδοχείου και δωρεάν είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.