«Tokyo Joe» (και) στα βόρεια προάστια

Ξεκίνησε από τα νότια της πόλης, ωστόσο το πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των νεανικών και μοντέρνων sushi bars κατοικεί στην Κηφισιά.

«Tokyo Joe» (και) στα βόρεια προάστια

Ξεκίνησε από τα νότια προάστια, το καλοκαίρι που μας πέρασε το συναντήσαμε και στη Μύκονο, ωστόσο το πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των νεανικών και μοντέρνων sushi bars κατοικεί στα βόρεια προάστια. Στο –όπως πάντα– αρκετά πλούσιο σε προτάσεις μενού, το οποίο μοιράζεται με τα υπόλοιπα «Tokyo Joe» σε Βουλιαγμένη και Γλυφάδα, εκτός από κλασικά maki, nigiri, sashimi και signature rolls που παίζουν σε new style, θα βρείτε και αρκετές ζεστές προτάσεις, όπως dumplings ατμού γεμιστά με χοιρινό, μανιτάρια και τζίντζερ, φιλέτο μοσχαριού Black Angus με teriyaki sauce και τραγανό κοτόπουλο με καυτερή μαγιονέζα και πίκλα αγγουριού, χωρίς να λείπουν και τα ωμά όπως το καρπάτσιο από φρέσκο λαβράκι με ponzu sauce και το ταρτάρ τόνου σε σάλτσα yuzu και σόγια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.