Ξεκίνησε από τα νότια προάστια, το καλοκαίρι που μας πέρασε το συναντήσαμε και στη Μύκονο, ωστόσο το πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των νεανικών και μοντέρνων sushi bars κατοικεί στα βόρεια προάστια. Στο –όπως πάντα– αρκετά πλούσιο σε προτάσεις μενού, το οποίο μοιράζεται με τα υπόλοιπα «Tokyo Joe» σε Βουλιαγμένη και Γλυφάδα, εκτός από κλασικά maki, nigiri, sashimi και signature rolls που παίζουν σε new style, θα βρείτε και αρκετές ζεστές προτάσεις, όπως dumplings ατμού γεμιστά με χοιρινό, μανιτάρια και τζίντζερ, φιλέτο μοσχαριού Black Angus με teriyaki sauce και τραγανό κοτόπουλο με καυτερή μαγιονέζα και πίκλα αγγουριού, χωρίς να λείπουν και τα ωμά όπως το καρπάτσιο από φρέσκο λαβράκι με ponzu sauce και το ταρτάρ τόνου σε σάλτσα yuzu και σόγια.
«Tokyo Joe» (και) στα βόρεια προάστια
Ξεκίνησε από τα νότια της πόλης, ωστόσο το πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των νεανικών και μοντέρνων sushi bars κατοικεί στην Κηφισιά.