Ανανεωμένο comfort μενού στο «Minnie the Moocher»

Το all day στέκι της Τσακάλωφ προσθέτει στο μενού του αρώματα Ιταλίας και πινελιές Ιαπωνίας.

Ανανεωμένο comfort μενού στο «Minnie the Moocher»

Το all day στέκι της Τσακάλωφ προσθέτει στο μενού του αρώματα Ιταλίας και πινελιές Ιαπωνίας, που δίνουν κοσμοπολίτικες πινελιές στην casual λογική του, υποδεχόμενο τα νέα πιάτα του σεφ Φώτη Παυλόπουλου. Το ριζότο μανιταριών (πλευρότους και πορτομπέλο) αρωματισμένο με μελισσόχορτο μοσχοβολάει comfort food, οι παπαρδέλες με κιμά γαλοπούλας δίνουν light νότες σε ένα γεμάτο σπιτικές αναφορές πιάτο, ενώ διεθνιστική ανάγνωση του αγαπημένου σνακ της χώρας αποτελούν τα μοσχαρίσια σουβλάκια με στικ πατάτας και σος γιαουρτιού με ουασάμπι, κλεισμένα σε μαλακή πιτούλα. Ο κατάλογος παραμένει πληθωρικός με πολλές επιλογές για brunch, σνακ και πλήρη γεύματα, ενώ οι πίτσες με τη λεπτή ζύμη και οι επιλογές τυριών και αλλαντικών διατηρούνται ψηλά στις επιλογές των θαμώνων.

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.