Η ιταλική κουζίνα επιστρέφει στην «Taverna at Bios»

Μετά την επιτυχία της πρώτης τους συνάντησης, η Μάγκυ Ταμπακάκη και η Γωγώ Δελογιάννη κλείνουν ραντεβού στην κουζίνα, για να παρουσιάσουν μια pop up trattoria τους.

Η ιταλική κουζίνα επιστρέφει στην «Taverna at Bios»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη και η Γωγώ Δελογιάννη συναντιούνται ξανά στην κουζίνα του «Bios» και φέρνουν στην «Taverna» της Πειραιώς τον ιταλικό αέρα του πρώτου τους ραντεβού, για ένα ιδιαίτερο τετ-α-τετ. Κολακευμένες από την αγάπη που εισέπραξαν στην πρώτη τους σύμπραξη, οι δυο τους θα ενδώσουν ξανά στην αδυναμία τους για την αβρότητα των απλών μεσογειακών γεύσεων, και θα παρουσιάσουν για δύο μόνο ημέρες ένα μενού ωδή στις καθημερινές γεύσεις της Ιταλίας.

Ξεκινώντας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, ιδανική ημερομηνία για ρομαντζάδα αλά ιταλικά, η Μάγκυ και η Γωγώ θα μαγειρέψουν μαζί παραδοσιακά ιταλικά πιάτα, φτιαγμένα με ταπεινά υλικά, πλούσια όμως σε γεύση και θρεπτική αξία, παρουσιάζοντας ένα μενού – γνωριμία με το μεγαλείο της απλότητας που ξεδιπλώνεται στα οικογενειακά τραπέζια της γειτονικής χώρας. Αυτή η σύμπραξη θα συνεχιστεί και μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου, ενώ το μενού της «Taverna» θα αγκαλιάσει την παράδοση των ιταλικών trattoria, εντάσσοντας χαρακτηριστικά πιάτα αλλά και brunch προτάσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.