Ο head chef του «Matsuhisa Athens» Τόνυ Βρατσάνος έρχεται για μια βραδιά στους «Ψαράδες», καλεσμένος του executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου Βασίλη Τσατσάκη. Για τις ανάγκες του ειδικού μενού που θα σερβιριστεί την Τρίτη 5/2 οι δύο ταλαντούχοι σεφ παντρεύουν από κοινού γεύσεις και εικόνες σε ένα ξεχωριστό fusion ιαπωνικής και ελληνικής κουζίνας, με το ψάρι σε ρόλο πρωταγωνιστή.
Menu
Καλωσόρισμα
Σαρδέλες μαριναρισμένες πάνω σε φάβα Φενεού
Ορεκτικά
- Λαυράκι με αχινό, φρέσκο άνηθο & Yuzu με ελαιόλαδο
- Μύδια αχνιστά με ginger
- Ελληνικό ceviche με γαρίδες κοιλάδος
Κυρίως
- Μυλοκόπι στον ατμό με σάλτσα jalapenos
- Chirashi πάνω σε ρύζι sushi
Γλυκό
- Cake Castella αρωματισμένο με ginger, σάλτσα πορτοκάλι & ζελεδάκια από τσάι Matcha
Τα κρασιά που θα συνοδεύουν τις δημιουργίες των Chefs είναι της εταιρίας «Οινοποιητική Μονεμβασίας» με την ευγενική χορηγία της Vinalia.
Τιμή κατ’ άτομο € 45 με wine pairing με κρασιά από την «Οινοποιητική Μονεμβασίας».