Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» συμπράττει με τον executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου σε μια σπέσιαλ βραδιά.

Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» Τόνυ Βρατσάνος έρχεται για μια βραδιά στους «Ψαράδες», καλεσμένος του executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου Βασίλη Τσατσάκη. Για τις ανάγκες του ειδικού μενού που θα σερβιριστεί την Τρίτη 5/2 οι δύο ταλαντούχοι σεφ παντρεύουν από κοινού γεύσεις και εικόνες σε ένα ξεχωριστό fusion ιαπωνικής και ελληνικής κουζίνας, με το ψάρι σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Menu

Καλωσόρισμα
Σαρδέλες μαριναρισμένες πάνω σε φάβα Φενεού

Ορεκτικά
- Λαυράκι με αχινό, φρέσκο άνηθο & Yuzu με ελαιόλαδο
- Μύδια αχνιστά με ginger
- Ελληνικό ceviche με γαρίδες κοιλάδος

Κυρίως
- Μυλοκόπι στον ατμό με σάλτσα jalapenos
- Chirashi πάνω σε ρύζι sushi

Γλυκό
- Cake Castella αρωματισμένο με ginger, σάλτσα πορτοκάλι & ζελεδάκια από τσάι Matcha

Τα κρασιά που θα συνοδεύουν τις δημιουργίες των Chefs είναι της εταιρίας «Οινοποιητική Μονεμβασίας» με την ευγενική χορηγία της Vinalia.

Τιμή κατ’ άτομο € 45 με wine pairing με κρασιά από την «Οινοποιητική Μονεμβασίας».

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.