Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» συμπράττει με τον executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου σε μια σπέσιαλ βραδιά.

Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» Τόνυ Βρατσάνος έρχεται για μια βραδιά στους «Ψαράδες», καλεσμένος του executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου Βασίλη Τσατσάκη. Για τις ανάγκες του ειδικού μενού που θα σερβιριστεί την Τρίτη 5/2 οι δύο ταλαντούχοι σεφ παντρεύουν από κοινού γεύσεις και εικόνες σε ένα ξεχωριστό fusion ιαπωνικής και ελληνικής κουζίνας, με το ψάρι σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Menu

Καλωσόρισμα
Σαρδέλες μαριναρισμένες πάνω σε φάβα Φενεού

Ορεκτικά
- Λαυράκι με αχινό, φρέσκο άνηθο & Yuzu με ελαιόλαδο
- Μύδια αχνιστά με ginger
- Ελληνικό ceviche με γαρίδες κοιλάδος

Κυρίως
- Μυλοκόπι στον ατμό με σάλτσα jalapenos
- Chirashi πάνω σε ρύζι sushi

Γλυκό
- Cake Castella αρωματισμένο με ginger, σάλτσα πορτοκάλι & ζελεδάκια από τσάι Matcha

Τα κρασιά που θα συνοδεύουν τις δημιουργίες των Chefs είναι της εταιρίας «Οινοποιητική Μονεμβασίας» με την ευγενική χορηγία της Vinalia.

Τιμή κατ’ άτομο € 45 με wine pairing με κρασιά από την «Οινοποιητική Μονεμβασίας».

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.