Το Dine Athens επιστρέφει

Από 28/1-10/2 συντονιζόμαστε στους γευστικούς ρυθμούς της Athens Restaurant Week που φέτος μεγαλώνει.

Το Dine Athens επιστρέφει

Περισσότεροι από 20.000 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν πέρυσι στο γαστρονομικό κάλεσμα του Dine Athens, που επιστρέφει φέτος ανανεωμένο απλώνοντας τη δράση του από 28/1-10/2 και αγκαλιάζοντας πλέον δύο σαββατοκύριακα. Στο επίκεντρο βρίσκονται 120 κορυφαία εστιατόρια της πόλης και οι ταλαντούχοι σεφ τους που ανοίγουν τις πόρτες τους με ειδικά degustation menu των € 15, € 30 και € 60, αλλά και επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών της Alpha Bank.

Βραβευμένα εστιατόρια, μοντέρνα bar-restaurants, εκλεκτοί πρεσβευτές της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και των γεύσεων του κόσμου, αλλά και ταβέρνες και μεζεδοπωλεία δίνουν το παρών και προσφέρουν μια πληθώρα ιδεών για εξόδους από το «Botrini's», το «Tudor Hall» και το «CTC» μέχρι το «Che», το «Zinglee» και το «Ramino».

Το Dine Athens επιστρέφει - εικόνα 1

To φετινό Dine Athens θα κορυφωθεί με μια ξεχωριστή εμπειρία: στις 3 και 4/2 ο διάσημος Αυστριακός σεφ Jacob Jan Boerma θα αφήσει για λίγο το εστιατόριό του «The White Room» στο Άμστερνταμ (3 αστέρια Michelin και 19.5/20 στον Gault&Millau) και θα έρθει στη «Σπονδή» με ένα ειδικό μενού έξι σταδίων σε υψηλές γαστρονομικές ταχύτητες.

Δείτε όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν και κάντε τις κρατήσεις σας στο www.dineathens.gr, όπως και μέσω του e-table στο 211-311-5555.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".