Το Dine Athens επιστρέφει

Από 28/1-10/2 συντονιζόμαστε στους γευστικούς ρυθμούς της Athens Restaurant Week που φέτος μεγαλώνει.

Το Dine Athens επιστρέφει

Περισσότεροι από 20.000 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν πέρυσι στο γαστρονομικό κάλεσμα του Dine Athens, που επιστρέφει φέτος ανανεωμένο απλώνοντας τη δράση του από 28/1-10/2 και αγκαλιάζοντας πλέον δύο σαββατοκύριακα. Στο επίκεντρο βρίσκονται 120 κορυφαία εστιατόρια της πόλης και οι ταλαντούχοι σεφ τους που ανοίγουν τις πόρτες τους με ειδικά degustation menu των € 15, € 30 και € 60, αλλά και επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών της Alpha Bank.

Βραβευμένα εστιατόρια, μοντέρνα bar-restaurants, εκλεκτοί πρεσβευτές της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και των γεύσεων του κόσμου, αλλά και ταβέρνες και μεζεδοπωλεία δίνουν το παρών και προσφέρουν μια πληθώρα ιδεών για εξόδους από το «Botrini's», το «Tudor Hall» και το «CTC» μέχρι το «Che», το «Zinglee» και το «Ramino».

Το Dine Athens επιστρέφει - εικόνα 1

To φετινό Dine Athens θα κορυφωθεί με μια ξεχωριστή εμπειρία: στις 3 και 4/2 ο διάσημος Αυστριακός σεφ Jacob Jan Boerma θα αφήσει για λίγο το εστιατόριό του «The White Room» στο Άμστερνταμ (3 αστέρια Michelin και 19.5/20 στον Gault&Millau) και θα έρθει στη «Σπονδή» με ένα ειδικό μενού έξι σταδίων σε υψηλές γαστρονομικές ταχύτητες.

Δείτε όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν και κάντε τις κρατήσεις σας στο www.dineathens.gr, όπως και μέσω του e-table στο 211-311-5555.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/08/2022

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.