«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

To «Bootleg» του Χολαργού μόλις απέκτησε αδερφάκι.

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

Η εποχή της ποτοαπαγόρευσης εμπνέει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του πολύ δημοφιλούς bar «Bootleg» που μόλις άνοιξε πλάι του στο Χολαργό. Το σκούρο μάρμαρο στα τραπέζια και την εντυπωσιακή μπάρα συνδυάζεται με το γλυκό πετρόλ στους τοίχους και τα ρετρό φωτιστικά φτιάχνοντας ατμόσφαιρα αλά Great Gatsby και η δράση στο «Henhouse» ξεκινά καθημερινά στη 1.30 μ.μ. με μότο «eat drink & relax» και comfort food αλ αμερικέν.

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια και σπιτική κόκκινη σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά, mac’n’cheese, ολόκληρη γλυκοπατάτα στον φούρνο με sour cream και τραγανό μπέικον, αλλά και χειροποίητα νιόκι ρικότας με σάλτσα κόκκινου κρασιού είναι ορισμένες από τις προτάσεις που δίνουν το στίγμα στο μενού που προτείνει η νεαρή σεφ Βασιλική Πολυχρονοπούλου, από το οποίο ασφαλώς δεν λείπουν τα burger με χειροποίητο κιμά που φτιάχνουν οι ίδιοι όπως και τα μπριος και οι συνοδευτικές σος. Η μπάρα εστιάζει στα classics, ενώ από τα ηχεία ακούγονται χαμηλόφωνες μουσικές jazz και swing.

i Φανερωμένης 8, Χολαργός | 2106565573

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό; - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.