«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

To «Bootleg» του Χολαργού μόλις απέκτησε αδερφάκι.

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

Η εποχή της ποτοαπαγόρευσης εμπνέει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του πολύ δημοφιλούς bar «Bootleg» που μόλις άνοιξε πλάι του στο Χολαργό. Το σκούρο μάρμαρο στα τραπέζια και την εντυπωσιακή μπάρα συνδυάζεται με το γλυκό πετρόλ στους τοίχους και τα ρετρό φωτιστικά φτιάχνοντας ατμόσφαιρα αλά Great Gatsby και η δράση στο «Henhouse» ξεκινά καθημερινά στη 1.30 μ.μ. με μότο «eat drink & relax» και comfort food αλ αμερικέν.

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια και σπιτική κόκκινη σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά, mac’n’cheese, ολόκληρη γλυκοπατάτα στον φούρνο με sour cream και τραγανό μπέικον, αλλά και χειροποίητα νιόκι ρικότας με σάλτσα κόκκινου κρασιού είναι ορισμένες από τις προτάσεις που δίνουν το στίγμα στο μενού που προτείνει η νεαρή σεφ Βασιλική Πολυχρονοπούλου, από το οποίο ασφαλώς δεν λείπουν τα burger με χειροποίητο κιμά που φτιάχνουν οι ίδιοι όπως και τα μπριος και οι συνοδευτικές σος. Η μπάρα εστιάζει στα classics, ενώ από τα ηχεία ακούγονται χαμηλόφωνες μουσικές jazz και swing.

i Φανερωμένης 8, Χολαργός | 2106565573

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό; - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.