Το «Cash» επιστρέφει στα βράδια μας

Από αυτήν την Παρασκευή 7/12, με ανεβασμένη διάθεση και τον Χρόνη Δαμαλά στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Cash» επιστρέφει στα βράδια μας

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά το ατμοσφαιρικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη στο Κεφαλάρι. Καθώς ο κύκλος του «Oozora» έκλεισε πρόσφατα, η ταμπέλα από αυτήν την Παρασκευή θα γράφει ξανά «Cash» με υπότιτλο «Revisited» και τον ταλαντούχο Χρόνη Δαμαλά στο τιμόνι της κουζίνας, ο οποίος θα παντρέψει τις ασιατικές με τις μεσογειακές γεύσεις σε ένα ιδιαίτερο fusion με το χαρακτηριστικό του αποτύπωμα: από dumplings με σπανάκι και μυρωδικά και καρπάτσιο μοσχαριού με αγκινάρα και τρούφα, μέχρι πάπια yakisoba με μανιτάρια, πιάτα με διάφορες κοπές κρέατος, sushi, sashimi αλλά και black cod.

Εντυπωσιακός και ανανεωμένος από τον Γιώργο Παντελούκα, ο χώρος του ισογείου, πέρα από τα τραπέζια, προικίστηκε με μια μεγάλη μπάρα, καναπέδες αλλά και πιο δυνατές μουσικές σε σχέση με το παρελθόν, ευνοώντας το mingling ποτού, φαγητού και διαθέσεων, ενώ ανεβαίνοντας τα σκαλιά προς το club του «Cash», ένας νέος χώρος περιμένει τους λάτρεις των όλο και πιο trendy ροζέ κρασιών με εκλεκτές ετικέτες.

Το «Cash» επιστρέφει στα βράδια μας - εικόνα 1

i «Cash» | Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι | 2121004772

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.