Για all day brunch & cocktails στο «Flamingo»

Αυτό το Σάββατο το όμορφο bar restaurant του Παγκρατίου ετοιμάζει γευστικό μαραθώνιο με μεξικάνικο χρώμα.

Για all day brunch & cocktails στο «Flamingo»

Με χειροποίητα tacos, cornbread με αβγά μάτια και burritos με scrambled eggs, αλλά και mole, chorizo, empanadas και churros με καραμέλα, σοκολάτα και τόνκα, να δίνουν μεξικάνικο ρυθμό στην κουζίνα του φινετσάτου cocktail bar & restaurant του Παγκρατίου, αλλά και σπιτική sangria και μυρωδάτα Paloma Cocktails να μετατρέπουν τα shakers σε μαράκες, το «Flamingo» ετοιμάζει για το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, ένα all-day brunch & cocktail menu που θα κρατήσει την κουζίνα του ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τις 11.30 το βράδυ και θα μετατρέψει τη διασταύρωση Ευφράνορος και Κρησίλα σε μεξικανική χασιέντα. Ariba λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.