Για all day brunch & cocktails στο «Flamingo»

Αυτό το Σάββατο το όμορφο bar restaurant του Παγκρατίου ετοιμάζει γευστικό μαραθώνιο με μεξικάνικο χρώμα.

Για all day brunch & cocktails στο «Flamingo»

Με χειροποίητα tacos, cornbread με αβγά μάτια και burritos με scrambled eggs, αλλά και mole, chorizo, empanadas και churros με καραμέλα, σοκολάτα και τόνκα, να δίνουν μεξικάνικο ρυθμό στην κουζίνα του φινετσάτου cocktail bar & restaurant του Παγκρατίου, αλλά και σπιτική sangria και μυρωδάτα Paloma Cocktails να μετατρέπουν τα shakers σε μαράκες, το «Flamingo» ετοιμάζει για το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, ένα all-day brunch & cocktail menu που θα κρατήσει την κουζίνα του ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τις 11.30 το βράδυ και θα μετατρέψει τη διασταύρωση Ευφράνορος και Κρησίλα σε μεξικανική χασιέντα. Ariba λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.