Το «Funky Gourmet» συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας με μεγάλες αλλαγές

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για να γιορταστούν τα δέκα κεράκια του βραβευμένου εστιατορίου;

Το «Funky Gourmet» συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας με μεγάλες αλλαγές

Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, το «Funky Gourmet» γιορτάζει και ετοιμάζεται να ανανεωθεί εκ βάθρων. Σε συνεργασία με την Ionian Enterprises S.A., το βραβευμένο επί σειρά ετών με δύο Χρυσούς Σκούφους και δύο αστέρια Michelin εστιατόριο μπαίνει σε νέα εποχή, αφού ανακοίνωσε τη μεταφορά του στην καρδιά της Αθήνας, στο εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton.

Ο νέος χώρος θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2020. Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να λειτουργεί στο γνώριμο χώρο του Κεραμεικού μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019 και θα αξιοποιήσει το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό για να σχεδιάσει τη γαστρονομική του επιστροφή στη νέα του έδρα. Παράλληλα, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες Private Cheffing αλλά και να φιλοξενεί ανάλογα events, ενώ προετοιμάζει και ένα pop-up χώρο στο εστιατόριο «Ikarus» της Αυστρίας τον προσεχή Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/03/2024

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.

Gorlomi

Θερμή μητροπολιτική κλασική αύρα, class και ευφορική ενέργεια σ’ ένα καινούργιο hot ρεστοράν της Αθήνας. Η fine comfort κουζίνα έχει υπογραφή made in Italy από τον αστεράτο σεφ Lucca Piscazzi.

Αναζητώντας τον καλύτερο Έλληνα σομελιέ του 2024

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο του 2024, με τη συμμετοχή 14 συνολικά διαγωνιζομένων, θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.

Ο Ferran Adrià μαγείρεψε "Alchemist": Βρεθήκαμε στο κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς

Τρεις avant-garde σεφ, menu dégustation 46 σταδίων, μια γιορτή προς τιμήν της κληρονομιάς του "El Bulli" και του Ferran Adrià, του σεφ που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο τρώει ο κόσμος τον 21ο αιώνα. Η πρωτοπορία αντεπιτίθεται με όραμα έναν πιο δίκαιο και νόστιμο πλανήτη και το "αθηνόραμα" ήταν εκεί.