Το «Funky Gourmet» συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας με μεγάλες αλλαγές

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για να γιορταστούν τα δέκα κεράκια του βραβευμένου εστιατορίου;

Το «Funky Gourmet» συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας με μεγάλες αλλαγές

Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, το «Funky Gourmet» γιορτάζει και ετοιμάζεται να ανανεωθεί εκ βάθρων. Σε συνεργασία με την Ionian Enterprises S.A., το βραβευμένο επί σειρά ετών με δύο Χρυσούς Σκούφους και δύο αστέρια Michelin εστιατόριο μπαίνει σε νέα εποχή, αφού ανακοίνωσε τη μεταφορά του στην καρδιά της Αθήνας, στο εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton.

Ο νέος χώρος θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2020. Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να λειτουργεί στο γνώριμο χώρο του Κεραμεικού μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019 και θα αξιοποιήσει το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό για να σχεδιάσει τη γαστρονομική του επιστροφή στη νέα του έδρα. Παράλληλα, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες Private Cheffing αλλά και να φιλοξενεί ανάλογα events, ενώ προετοιμάζει και ένα pop-up χώρο στο εστιατόριο «Ikarus» της Αυστρίας τον προσεχή Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".