Το «Funky Gourmet» συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας με μεγάλες αλλαγές

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για να γιορταστούν τα δέκα κεράκια του βραβευμένου εστιατορίου;

Το «Funky Gourmet» συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας με μεγάλες αλλαγές

Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, το «Funky Gourmet» γιορτάζει και ετοιμάζεται να ανανεωθεί εκ βάθρων. Σε συνεργασία με την Ionian Enterprises S.A., το βραβευμένο επί σειρά ετών με δύο Χρυσούς Σκούφους και δύο αστέρια Michelin εστιατόριο μπαίνει σε νέα εποχή, αφού ανακοίνωσε τη μεταφορά του στην καρδιά της Αθήνας, στο εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton.

Ο νέος χώρος θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2020. Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να λειτουργεί στο γνώριμο χώρο του Κεραμεικού μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019 και θα αξιοποιήσει το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό για να σχεδιάσει τη γαστρονομική του επιστροφή στη νέα του έδρα. Παράλληλα, θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες Private Cheffing αλλά και να φιλοξενεί ανάλογα events, ενώ προετοιμάζει και ένα pop-up χώρο στο εστιατόριο «Ikarus» της Αυστρίας τον προσεχή Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.