Aρωματικές εμπειρίες Nespresso και στο γραφείο…

Η Nespresso Proffesional επενδύει στην πιστή συνήθεια μόλις φτάσεις στο γραφείο, με  blends επιλογές από την πρώτη μέχρι την τελευταία after office γουλιά.

Aρωματικές εμπειρίες Nespresso και στο γραφείο…

Ο καφές αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο πιστή καθημερινή συνήθεια. Από το πρωί, που φτάνουμε στο γραφείο, ξεκινάει η επιθυμία για ένα δυνατό boost με αρώματα μπαχαρικών, όπως είναι το Ristretto Origin India, της Nespresso Professional. Μέσα σε αυτή την επαγγελματική κάψουλα κρύβεται το ντουέτο του εκλεκτού Arabica, με τις νύξεις του εξωτικού Robusta. Μόλις σερβιριστεί η σωστή δόση από την κατάλληλη μηχανή Nespresso Professional ZΕΝΙUS απελευθερώνονται πικάντικες νότες, που δημιουργούν εκρήξεις ενέργειας στον ουρανίσκο, οι οποίες μας φορτίζουν όσο χρειάζεται για να αντεπεξέλθουμε στις εργασιακές απαιτήσεις. Είναι πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια της ημέρας, που συνήθως βρισκόμαστε στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, να μπορούμε να απολαύσουμε γρήγορα και εύκολα ποιοτικό καφέ ή ακόμα γιατί όχι και να τον προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Aρωματικές εμπειρίες Nespresso και στο γραφείο… - εικόνα 1

Η Nespresso Professional έχει ρίξει φως στην καθημερινή ανάγκη για ποιοτικό καφέ στο γραφείο επενδύοντας σε δυο βασικά πράγματα. Πρώτον στην ιδανική μηχανή ZENIUS, που σχεδιάστηκε ειδικά για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, που αναζητούν ποιότητα και ευκολία στη χρήση και δεύτερον σε ένα μπουκέτο από διαφορετικές κάψουλες, που φλερτάρουν με τα επίπεδα της έντασης και μπορούν να κουμπώσουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε στιγμής της ημέρας. Μέσα σε κάθε κάψουλα βρίσκεται και ένας νέος γευστικός κόσμος, ιδανικός για εξερεύνηση. Για παράδειγμα ο Espresso Οrigin Brazil, μας ταξιδεύει σε καινούργιους αρωματικούς προορισμούς με ωραίες καβουρδισμένες νότες και γλυκιές νύξεις. Η γεύση του είναι τόσο βελούδινη και ντελικάτη, που σου προκαλεί αυτόματα μια ηρεμία και ευχαρίστηση.

Aρωματικές εμπειρίες Nespresso και στο γραφείο… - εικόνα 2

Αλήθεια σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για το πρώτο απογευματινό διάλειμμα στη δουλειά; Πολύ καλή επιλογή στην ίδια κατηγορία είναι το ιδιαίτερο Lungo Leggero. Ο συγκεκριμένος Arabica καφές, που αποτελεί ένα πρωτότυπο κράμα από την Αφρική και την Αμερική, έχει αναπάντεχα αρώματα γιασεμιού και ένα στόμα που βγάζει γοητευτικές νότες πορτοκαλιού και περγαμόντου. Θα μπορούσε να είναι η τελευταία after office γουλιά.

Το σημαντικό για να απολαύσει κανείς τα διαφορετικά blends από τις κάψουλες ωστόσο είναι η καινοτόμα μηχανή. Το νέο δημιούργημα της Nespresso ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Συγκεκριμένα η επαγγελματική μηχανή ZENIUS είναι πολύ γρήγορη, καθώς χρειάζεται μόλις 35 δευτερόλεπτα για ναπαρέχει νερό στην ιδανική θερμοκρασία τόσο για καφέ όσο και για την παρασκευή ενός ζεστού ροφήματος, όπως τσάι.

Σε όλα αυτά προσθέτουμε ότι με την αγορά 800 μερίδων καφέ η μηχανή έρχεται δωρεάν σε κάθε επαγγελματικό χώρο και σε συνδυασμό με το υψηλό service και τις τσεκαρισμένες υπηρεσίες της Nespresso Professional έχουμε σίγουρη την ικανοποίηση σε καφεΐνη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;