Με σήμα κατατεθέν την θεόρατη ελιά στην καρδιά του χώρου του, το στιλάτο όσο κι εντυπωσιακό καφέ-μπαρ κι εστιατόριο «Blends» που άνοιξε πέρυσι στη γλυφαδιώτικη πλατεία Νυμφών μπήκε από νωρίς στο ρυθμό των κυριακάτικων brunch που από φέτος γίνονται… διπλά. Έτσι λοιπόν, ο πλούσιος μπουφές (€ 15 κατ’άτομο) διά χειρός του σεφ του «Blends» Κώστα Λώλα στήνεται πλέον κάθε Σάββατο (13:00-17:00) και Κυριακή (12:00-16:00) με ζεστά και κρύα πιάτα, και περιλαμβάνει από κρουασάν, αφράτα pancakes, muffins και τάρτες μέχρι φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ζουμερά burgers και ομελέτες.
Αν, τώρα, το προηγούμενο βράδυ το ρίξατε έξω κομμάτι παραπάνω, στον κατάλογο θα βρείτε τα απαραίτητα energy boosters, αν όχι -οπότε η όρεξη τραβάει λίγο αλκοόλ- επιλέξτε ανάμεσα σε κρασιά του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα αλλά και τα κοκτέιλ της Μυρσίνης Σπανέλη που διακρίθηκαν πέρυσι στα athinorama Bar Awards.
Το «Blends» διπλο-brunch-άρει
Τα κυριακάτικα brunch του εντυπωσιακού καφέ-μπαρ κι εστιατορίου έγιναν... διπλά!