Το «Blends» διπλο-brunch-άρει

Τα κυριακάτικα brunch του εντυπωσιακού καφέ-μπαρ κι εστιατορίου έγιναν... διπλά!

Το «Blends» διπλο-brunch-άρει

Με σήμα κατατεθέν την θεόρατη ελιά στην καρδιά του χώρου του, το στιλάτο όσο κι εντυπωσιακό καφέ-μπαρ κι εστιατόριο «Blends» που άνοιξε πέρυσι στη γλυφαδιώτικη πλατεία Νυμφών μπήκε από νωρίς στο ρυθμό των κυριακάτικων brunch που από φέτος γίνονται… διπλά. Έτσι λοιπόν, ο πλούσιος μπουφές (€ 15 κατ’άτομο) διά χειρός του σεφ του «Blends» Κώστα Λώλα στήνεται πλέον κάθε Σάββατο (13:00-17:00) και Κυριακή (12:00-16:00) με ζεστά και κρύα πιάτα, και περιλαμβάνει από κρουασάν, αφράτα pancakes, muffins και τάρτες μέχρι φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ζουμερά burgers και ομελέτες.

Αν, τώρα, το προηγούμενο βράδυ το ρίξατε έξω κομμάτι παραπάνω, στον κατάλογο θα βρείτε τα απαραίτητα energy boosters, αν όχι -οπότε η όρεξη τραβάει λίγο αλκοόλ- επιλέξτε ανάμεσα σε κρασιά του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα αλλά και τα κοκτέιλ της Μυρσίνης Σπανέλη που διακρίθηκαν πέρυσι στα athinorama Bar Awards.

Το «Blends» διπλο-brunch-άρει - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Blends Mix and Match

Φοίβης 19, Πλ. Νυμφών, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.