Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall σε συνεργασία με το «αθηνόραμα» σας περιμένει στα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου όλο τον Σεπτέμβριο με μενού που θα σας φτιάξουν την διάθεση και μάλιστα σε ειδικές τιμές.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Το Taste ’n’ Dine ξεκίνησε με γεύσεις καλοκαιριού. Τώρα η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall, σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», συνεχίζεται και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μετά τις διακοπές.

Τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες της εποχής και της επαναφοράς στην πόλη, και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Έτσι λοιπόν η «La Pasteria» προτείνει κάθε Τετάρτη του μήνα όλα τα ζυμαρικά της με έκπτωση 50%. Το «Pastis» έχει δημιουργήσει ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει μια σαλάτα «super food», με κινόα, cranberries και ηλιόσπορους, σολομό σχάρας με πολύχρωμη κινόα καθώς και παγωτό αλμυρή καραμέλα και κοστίζει € 25/άτομο (με ένα ποτήρι λευκό κρασί).

Στην ίδια λογική κινούνται και το «Πρυτανείον Gold» και το «Wagamama»: στο set menu (€ 30 ανά άτομο) του πρώτου σάς περιμένουν σπιτικά καπνισμένος σολομός με μελιτζανοσαλάτα, ριζότο με πορτσίνι και κρέμα τρούφας, φιλέτο χοιρινού γεμιστό με προβολόνε κι ένα τιραμισού και σε εκείνο του δεύτερου (€ 16,90) ένα ασιατικό ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο –το δημοφιλές chicken katsu curry π.χ. ή τα yakisoba με κοτόπουλο, γαρίδες, αβγό και λαχανικά– και μια τάρτα με yuzu, με γλυκό βατόμουρο και φρέσκια μέντα. Διαβάστε περισσότερα στο www.tastendine.gr.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Pastis Brasserie

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι (εμπ. κέντρο Golden Hall, 2ος όροφος)
  • Εστιατόρια

Pasteria (la)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α (Golden Hall, 2ος ορ.), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.