Εσύ πόσο καλοκαίρι έφαγες φέτος;

Η πρώτη θεματική του Taste ’n’ Dine του Golden Hall, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», είναι «Summer food» και σας περιμένει με τρία διαφορετικά θεματικά μενού σε ειδικές τιμές.

Εσύ πόσο καλοκαίρι έφαγες φέτος;

Χάρη στο Taste ’n’ Dine τα εστιατόρια του δευτέρου ορόφου του Golden Hall μαγειρεύουν... καλοκαίρι. Η πρώτη θεματική της νέας ενέργειας του γνωστού εμπορικού του Αμαρουσίου, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», είναι το «Summer food». Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οπότε και θα δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τρία διαφορετικά θεματικά μενού σε ειδικές τιμές.

Σε θερινό mode, λοιπόν, η «La Pasteria» συνδυάζει πίτσα και δύο ποτήρια μπίρας Pilsner με μόλις € 15, ενώ η brasserie «Pastis» από μια ατομική σαλάτα Pina Colada (ψητό κοτόπουλο, κρουτόν καρύδας και βινεγκρέτ ανανά) περνάει σε σπαγκέτι με γαρίδες, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, σαφράν και λεμονόχορτο και γράφει δροσιστικό φινάλε με σορμπέ λάιμ ή φράουλας (€ 25 ανά άτομο με ένα ποτήρι ροζέ κρασί). Όσο για το ειδικό μενού του «Πρυτανείον Gold», ξεκινάει με μια δροσερή σούπα γκασπάτσο με μους φέτας και λάδι βασιλικού, συνεχίζει με καρπάτσιο λαβράκι σε αλμυρίκι με κινόα, ντοματίνια και λεμόνι καθώς επίσης και φιλέτο μυλοκόπι σε κρούστα τσορίθο με πουρέ μπρόκολο και λαχανικά γλασέ, για να καταλήξει σε ένα τσιζκέικ με φρέσκες φράουλες (€ 30 ανά άτομο).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Taste 'n' Dine.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

03/10/2022

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.