Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες» - εικόνα 1

Νέα εποχή για τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού. Παρά το γεγονός ότι το εστιατόριο όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε ποτέ να προτείνει μια καλή κουζίνα έδειχνε να έχει χάσει τη φιλόδοξη διάθεση που στο παρελθόν το είχε οδηγήσει στο πόντιουμ των βραβεύσεων. Απ’ ότι φαίνεται όμως βοηθούντος και του Μίλτου Αρμένη που έχει την υψηλή εποπτεία ο σεφ Γιάννης Θεοδωρόπουλος έχει το απαραίτητο ταλέντο που μπορεί να κάνει τους Ορίζοντες να στέκονται ψηλά και όχι μόνο την κορυφή του Λυκαβηττού. Στην πρόσφατη επίσκεψη μου δοκίμασα μεταξύ άλλων ένα πολύ καλό ποντιακό κους-κους με σαφράν και θαλασσινά, καθώς και γαρίδες με προσούτο σε σος λευκού κρασιού. Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/09/2022

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.