Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι

Ο Χρήστος Κουτσούμπας κατεβαίνει μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της Αθανάσιο Αδαμόπουλο στο τερέν της κρεατοφαγίας με το «Meat The Stars».

Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι

Ο Χρήστος Κουτσούμπας, γνωστός μας από την «Αγορά» που μετράει είκοσι και βάλε χρόνια ιστορίας στους Αμπελόκηπους, κατεβαίνουν μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της Αθανάσιο Αδαμόπουλο, πρώην δήμαρχο του Πικερμίου, στο τερέν της κρεατοφαγίας με το «Meat The Stars». To steak house που άνοιξαν πρόσφατα στο Πικέρμι έχει βιομηχανικό στιλ, με κυρίαρχο το ξανθό ξύλο, όμορφες δερμάτινες λεπτομέρειες, φωτεινά γλομπάκια κρεμασμένα από μεταλλικούς τροχούς και σχοινιά, και, στο κέντρο της σάλας, το ψυγείο ξηρής ωρίμανσης και τα καλούδια του. Μπορείς βέβαια να φας και έξω, στα τραπέζια που στήνονται στο ξύλινο ντεκ που βλέπει στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι - εικόνα 1

Στη μεγάλη γκάμα των προτάσεων της κουζίνας, θα βρεις ταρτάρ και καρπάτσιο, ζυμαρικά, μπέργκερ μοσχαρίσιο αλλά και από προβατίνα ή από ιβηρικό χοιρινό, πικάνια και διάφραγμα από Black Angus, μια côte de boeuf από την ιρλανδική John Stone Farm (dry aged για 34 ημέρες) και πάπια ψημένη σε Monolith.

Λεωφ. Μαραθώνος 27, εμπορικό κέντρο Πικερμίου, 2106039417.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.