Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι

Ο Χρήστος Κουτσούμπας κατεβαίνει μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της Αθανάσιο Αδαμόπουλο στο τερέν της κρεατοφαγίας με το «Meat The Stars».

Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι

Ο Χρήστος Κουτσούμπας, γνωστός μας από την «Αγορά» που μετράει είκοσι και βάλε χρόνια ιστορίας στους Αμπελόκηπους, κατεβαίνουν μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της Αθανάσιο Αδαμόπουλο, πρώην δήμαρχο του Πικερμίου, στο τερέν της κρεατοφαγίας με το «Meat The Stars». To steak house που άνοιξαν πρόσφατα στο Πικέρμι έχει βιομηχανικό στιλ, με κυρίαρχο το ξανθό ξύλο, όμορφες δερμάτινες λεπτομέρειες, φωτεινά γλομπάκια κρεμασμένα από μεταλλικούς τροχούς και σχοινιά, και, στο κέντρο της σάλας, το ψυγείο ξηρής ωρίμανσης και τα καλούδια του. Μπορείς βέβαια να φας και έξω, στα τραπέζια που στήνονται στο ξύλινο ντεκ που βλέπει στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι - εικόνα 1

Στη μεγάλη γκάμα των προτάσεων της κουζίνας, θα βρεις ταρτάρ και καρπάτσιο, ζυμαρικά, μπέργκερ μοσχαρίσιο αλλά και από προβατίνα ή από ιβηρικό χοιρινό, πικάνια και διάφραγμα από Black Angus, μια côte de boeuf από την ιρλανδική John Stone Farm (dry aged για 34 ημέρες) και πάπια ψημένη σε Monolith.

Λεωφ. Μαραθώνος 27, εμπορικό κέντρο Πικερμίου, 2106039417.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;