Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι

Ο Χρήστος Κουτσούμπας κατεβαίνει μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της Αθανάσιο Αδαμόπουλο στο τερέν της κρεατοφαγίας με το «Meat The Stars».

Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι

Ο Χρήστος Κουτσούμπας, γνωστός μας από την «Αγορά» που μετράει είκοσι και βάλε χρόνια ιστορίας στους Αμπελόκηπους, κατεβαίνουν μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το σύζυγό της Αθανάσιο Αδαμόπουλο, πρώην δήμαρχο του Πικερμίου, στο τερέν της κρεατοφαγίας με το «Meat The Stars». To steak house που άνοιξαν πρόσφατα στο Πικέρμι έχει βιομηχανικό στιλ, με κυρίαρχο το ξανθό ξύλο, όμορφες δερμάτινες λεπτομέρειες, φωτεινά γλομπάκια κρεμασμένα από μεταλλικούς τροχούς και σχοινιά, και, στο κέντρο της σάλας, το ψυγείο ξηρής ωρίμανσης και τα καλούδια του. Μπορείς βέβαια να φας και έξω, στα τραπέζια που στήνονται στο ξύλινο ντεκ που βλέπει στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Κάτι καινούργιο ψήνεται στο Πικέρμι - εικόνα 1

Στη μεγάλη γκάμα των προτάσεων της κουζίνας, θα βρεις ταρτάρ και καρπάτσιο, ζυμαρικά, μπέργκερ μοσχαρίσιο αλλά και από προβατίνα ή από ιβηρικό χοιρινό, πικάνια και διάφραγμα από Black Angus, μια côte de boeuf από την ιρλανδική John Stone Farm (dry aged για 34 ημέρες) και πάπια ψημένη σε Monolith.

Λεωφ. Μαραθώνος 27, εμπορικό κέντρο Πικερμίου, 2106039417.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2023

Μάριος Κάλφογλου: Αποχαιρετούμε έναν ευπατρίδη της δημοσιογραφίας και της γαστρονομίας

Αποχαιρετούμε χειροκροτώντας τον, έναν αγαπημένο παλιό συνάδελφο από τη γαστρονομική ομάδα του Αθηνοράματος. Ο Μάριος έθεσε με τα κείμενά του στο Αθηνόραμα, τις βάσεις της γαστρονομικής κριτικής στην Ελλάδα.

Η ιταλιάνικη αλεγρία του "Lolita's"

Το νέο bar restaurant του Ψυχικού καταθέτει τη δική του άποψη για το τι εστί γευστική dolce vita της γείτονος.

Στο "The Zillers", η καλή μέρα από το brunch φαίνεται

Δεκατιανό υψηλών ταχυτήτων και ασυνήθιστων επιλογών με τη βραβευμένη υπογραφή του Παύλου Κυριάκη.