Για μια εβδομάδα το «Θείο Τραγί» θα σουλατσάρει στις γεύσεις του Περού, της Βραζιλίας, του Μεξικού…
Από τις 20 μέχρι τις 28/6, οπότε και θα φιλοξενεί τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου, το «Θείο Τραγί» θα παρουσιάσει μια ειδική κάρτα που θα πατά σε υλικά και συνταγές, άλλοτε παραδοσιακές και άλλοτε παραλλαγμένες, διαφορετικών χωρών της Λατινικής Αμερικής. Τσιπς ταπιόκας με μαύρα φασόλια και σιγομαγειρεμένη ουρά μόσχου, σεβίτσε με μάνγκο, γαλοπούλα με σάλτσα μόλε, σούπα καλαμποκιού με ψάρι ημέρας και ξινή κρέμα, empanadas μανιταριών με πράσινη σάλτσα mole και φλαν σελινόριζας είναι μερικά από τα πιάτα που θα δοκιμάσετε εκεί στα Άνω Πετράλωνα, επιλέγοντας ανάλογα με τα γούστα σας ανάμεσα σε δέκα αλμυρές και δύο γλυκές προτάσεις, ενώ παράλληλα το μπαρ θα προτείνει διασκευές Caipirinha, Pisco Sour, Paloma και Sangrita.