Τα κoκτέιλ και τα tapas αυτής της Δευτέρας στην εξωτική ταράτσα του «Andaman» θα είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητα.
Houston, we have a problem. Ο πλανήτης κινδυνεύει. Με την κουβέντα περί αειφόρου ανάπτυξης να γίνεται όλο και πιο έντονη σε όλους τους τομείς, η γαστρονομική ευσυνειδησία διαδίδεται με βήμα γοργό σε όλο τον κόσμο. Και τελικά φτάνει μέχρι τα μέρη μας. Η Sustainable Food Movement in Greece που κινείται σ’ αυτό ακριβώς το πεδίο, έχοντας ως στόχο την αφύπνιση όσον αφορά στην σπατάλη της τροφής, την εκπαίδευση για την αειφόρο γαστρονομία και την προώθηση της εταιρικής κοινής ευθύνης στον κλάδο των χώρων εστίας και του τουρισμού, περνάει το μήνυμα με ένα χαρούμενο event, στην πιο εξωτική ταράτσα της πόλης. Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας, την Δευτέρα 18/6 στο «Andaman Sky» θα δοκιμάσετε sustainable cocktails από τον Δημήτρη Ρούσσο με συνοδεία tapas φτιαγμένα με υλικά από το πλεόνασμα της κουζίνας του ταϊλανδέζικου εστιατορίου (το ντουέτο cocktail-tapa θα κοστίζει € 5). Τις μουσικές της βραδιάς, που ξεκινάει στις 8 μ.μ., έχει αναλάβει ο Σπύρος Αποστολόπουλος.