Γιορτάστε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Τα κoκτέιλ και τα tapas αυτής της Δευτέρας στην εξωτική ταράτσα του «Andaman» θα είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητα.

Γιορτάστε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Τα κoκτέιλ και τα tapas αυτής της Δευτέρας στην εξωτική ταράτσα του «Andaman» θα είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητα.

Γιορτάστε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας - εικόνα 1

Houston, we have a problem. Ο πλανήτης κινδυνεύει. Με την κουβέντα περί αειφόρου ανάπτυξης να γίνεται όλο και πιο έντονη σε όλους τους τομείς, η γαστρονομική ευσυνειδησία διαδίδεται με βήμα γοργό σε όλο τον κόσμο. Και τελικά φτάνει μέχρι τα μέρη μας. Η Sustainable Food Movement in Greece που κινείται σ’ αυτό ακριβώς το πεδίο, έχοντας ως στόχο την αφύπνιση όσον αφορά στην σπατάλη της τροφής, την εκπαίδευση για την αειφόρο γαστρονομία και την προώθηση της εταιρικής κοινής ευθύνης στον κλάδο των χώρων εστίας και του τουρισμού, περνάει το μήνυμα με ένα χαρούμενο event, στην πιο εξωτική ταράτσα της πόλης. Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας, την Δευτέρα 18/6 στο «Andaman Sky» θα δοκιμάσετε sustainable cocktails από τον Δημήτρη Ρούσσο με συνοδεία tapas φτιαγμένα με υλικά από το πλεόνασμα της κουζίνας του ταϊλανδέζικου εστιατορίου (το ντουέτο cocktail-tapa θα κοστίζει € 5). Τις μουσικές της βραδιάς, που ξεκινάει στις 8 μ.μ., έχει αναλάβει ο Σπύρος Αποστολόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.