Γιορτάστε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Τα κoκτέιλ και τα tapas αυτής της Δευτέρας στην εξωτική ταράτσα του «Andaman» θα είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητα.

Γιορτάστε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

Τα κoκτέιλ και τα tapas αυτής της Δευτέρας στην εξωτική ταράτσα του «Andaman» θα είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητα.

Γιορτάστε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας - εικόνα 1

Houston, we have a problem. Ο πλανήτης κινδυνεύει. Με την κουβέντα περί αειφόρου ανάπτυξης να γίνεται όλο και πιο έντονη σε όλους τους τομείς, η γαστρονομική ευσυνειδησία διαδίδεται με βήμα γοργό σε όλο τον κόσμο. Και τελικά φτάνει μέχρι τα μέρη μας. Η Sustainable Food Movement in Greece που κινείται σ’ αυτό ακριβώς το πεδίο, έχοντας ως στόχο την αφύπνιση όσον αφορά στην σπατάλη της τροφής, την εκπαίδευση για την αειφόρο γαστρονομία και την προώθηση της εταιρικής κοινής ευθύνης στον κλάδο των χώρων εστίας και του τουρισμού, περνάει το μήνυμα με ένα χαρούμενο event, στην πιο εξωτική ταράτσα της πόλης. Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας, την Δευτέρα 18/6 στο «Andaman Sky» θα δοκιμάσετε sustainable cocktails από τον Δημήτρη Ρούσσο με συνοδεία tapas φτιαγμένα με υλικά από το πλεόνασμα της κουζίνας του ταϊλανδέζικου εστιατορίου (το ντουέτο cocktail-tapa θα κοστίζει € 5). Τις μουσικές της βραδιάς, που ξεκινάει στις 8 μ.μ., έχει αναλάβει ο Σπύρος Αποστολόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες

Andaman

Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, Κάτω Πετράλωνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.