Μυστικές... νοστιμιές στο Παγκράτι

Tο «Mystic» έχει κερδίσει τους υποψιασμένους Αθηναίους foodies με τις πρωτότυπες νοστιμιές του, που αγκαλιάζουν τις νέες τάσεις με οικολογική συνείδηση.

Μυστικές... νοστιμιές στο Παγκράτι

Κάθε άλλο παρά μυστικό, το «Mystic» έχει κερδίσει τους υποψιασμένους Αθηναίους foodies με τις πρωτότυπες νοστιμιές του, που αγκαλιάζουν τις νέες τάσεις με οικολογική συνείδηση. Οι προτάσεις του πολυσυλλεκτικού καταλόγου συνδυάζουν τα ελληνικά deli με τις γεύσεις του κόσμου, τις vegetarian και vegan friendly επιλογές και τα ψαγμένα υλικά, όπως αλεύρι από κάνναβη και ντίνκελ, βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αραφινάριστο θαλασσινό αλάτι. Στο signature εστιατόριο πίσω από το Καλλιμάρμαρο θα καθίσετε στη δροσερή ταράτσα με την τεράστια καταπράσινη ζαρντινιέρα και θα απολαύσετε το δείπνο σας – κάποιες φορές παρακολουθώντας βωβό κινηματογράφο.

Μυστικές... νοστιμιές στο Παγκράτι - εικόνα 1

Την ιδιαίτερη vintage ατμόσφαιρα ενισχύουν δια­κοσμητικά στοιχεία όπως η «πλάτη­» του μπαρ, ένα ανακατασκευασμένο παλιό περίπτερο του ’50 με κρεμασμένες επάνω­ του εφημερίδες και περιοδικά της εποχής. Εκτός από τις διάσημες Mystic pizzas, θα βρείτε λιχουδιές με ξεχωριστή φιλοσοφία και υλικά από το «Μπακαλάκι» του ισογείου για να συνοδεύσετε τα ιδιαίτερα ούζα, τσίπουρα κι ελληνικά κρασιά μαζί με την παρέα σας αλλά κι έθνικ πιάτα από κάθε γωνιά της γης.

Η επισήμανση του γλυκαιμικού δείκτη σε κάποια πιάτα αλλά και ο «πράσινος» χαρακτήρας του εστιατορίου, το οποίο προσφέρει έκπτωση σε όσους φτάσουν εδώ με ποδήλατο, είναι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε ένα αυθεντικά πρωτοποριακό στέκι που εξελίσσεται διαρκώς. Μείνετε συντονισμένοι, το μουσικό ιντερνετικό ραδιόφωνο Mystic radio.gr θα βρίσκεται στον αέρα το φθινόπωρο με live εκπομπές από το κελάρι, παρουσία των πελατών, κυρίως με ξένες μουσικές, από κλασική μέχρι alternative rock αλλά κι ελληνική τζαζ και ροκ, ενώ ετοιμαστείτε και για live τζαζ ντουέτα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.