«Nolita» by the pool...

Φινετσάτες ιταλικές γεύσεις με φόντο την πιο funky πισίνα της πόλης.

«Nolita» by the pool...

Με φόντο την πιο funky πισίνα της πόλης, το pool bar & restaurant με τη σφραγίδα του μοδάτου εστιατορίου «Nolita», στο ξενοδοχείο «Semiramis» στην Κηφισιά, μας περιμένει με ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό πρόσωπο. Τo ιδιαίτερο ντιζάιν και η φινετσάτη ιταλική κουζίνα του head chef Γιάννη Λιόκα, που έκανε αίσθηση τη φετινή χρονιά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στην πίτσα, αποτελούν από μόνα τους λόγο επίσκεψης.

«Nolita» by the pool... - εικόνα 1

Το νέο pool menu προτείνει υγιεινά σνακ που μας τονώνουν χωρίς να μας βαραίνουν, comfort πιάτα που μας δίνουν ενέργεια μετά το μπάνιο και ωραία cocktails και mocktails που μας κρατούν συντροφιά όλη μέρα σε μια urban όαση δροσιάς με signature στιλ. Μια μπάρα δημητριακών με ταχίνι, μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα ή ένα Akai bowl με γιαούρτι, σπιτική γκρανόλα, φρούτα του δάσους, μαύρη σοκολάτα και μπανάνα μάς διακτινίζουν στην Καλιφόρνια ή στο Μαϊάμι (με τη βοήθεια και του ντεκόρ), ενώ για κάτι πιο χορταστικό και ταυτόχρονα healthy επιλέγουμε ένα energy boost sandwich με ψωμάκι dinkel, αβοκάντο, ντομάτα και αβγό ή μια σαλάτα με κινόα, εσπεριδοειδή, καπνιστό σολομό και αβοκάντο ή με μαύρες φακές beluga, φρέσκα μυρωδικά, ντοματίνια και μοτσαρέλα.

«Nolita» by the pool... - εικόνα 2

Το καρπάτσιο­ τόνου με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών­ και αβγοτάραχο αναδίδει κοσμοπολίτικο άρωμα διακοπών, ενώ για κυρίως μπορείτε να επιλέξετε τόσο πιο ελαφριά πιά­τα, όπως το κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μουστάρδα a l’ancienne, με κουσκούς με φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά, όσο και πιο πληθωρικά, όπως το μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά Black Angus. Γλυκιά αμαρτία στην οποία δύσκολα λες «όχι» το τιραμισού με κρέμα μασκαρπόνε και παγωτό εσπρέσο!

Ξεν. «Semiramis», Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, 2106231181, www.yeshotels.gr/el/hotel/semiramis

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.