Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε γεύσεις κι αισθήσεις προσφέρει εδώ και χρόνια η οικογένεια Κωβαίου στο όμορφο εστιατόριό της «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες», που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του Καρέα. Η ολόλευκη σάλα του σε ταξιδεύει απευθείας σε κυκλαδίτικο νησί, ενώ από τη βεράντα του η μαγευτική θέα σε όλη την πόλη, που φτάνει μέχρι και τον Αργοσαρωνικό, χορταίνει το μάτι – τουλάχιστον μέχρι να έρθουν στο τραπέζι σου πεντανόστιμα πιάτα που μοσχοβολάνε θάλασσα.
Οι σεφ Παντελής Αθανασιάδης και Φιλίτσα Καραμανλή εμπλουτίζουν το μενού με κριθαρότο με ψίχα από ελληνικό μπλε καβούρι και μανιτάρια shimeji, κυδώνια αχνιστά με σαλάμι Ευρυτανίας και δεντρολίβανο, φρέσκα όστρακα ωμά ή ψητά στη σχάρα, πετρόψαρο στη γάστρα με ελαφριά σάλτσα ντομάτας, πατάτες baby και μυρώνια, κοτόπουλο με φρέσκες κανθαρέλες φρικασέ, ενώ για το τέλος προτείνουν λαχταριστή πάβλοβα με κρέμα γιαούρτι και φράουλες αρωματισμένες με prosecco.