Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα

Το νόστιμο all-day meeting point των Αμπελοκήπων καλά κρατεί και αυτό το καλοκαίρι.

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα

Το δυναμικό all day meeting point των Αμπελοκήπων δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, αφού ψάχνεται διαρκώς, κρατώντας πάντα σταθερή την ποιότητά του κι έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Στη δροσερή, προστατευμένη καταπράσινη αυλή του, όπου αν και βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης νιώθεις ότι έχεις αποδράσει από τους φρενήρεις ρυθμούς της, η «Αγορά» μας περιμένει και φέτος το καλοκαίρι με ένα θερινό μενού που δίνει έμφαση στην ελληνική κουζίνα και στα premium τοπικά υλικά.

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα - εικόνα 1

Δίπλα στα δημοφιλή classics, ο σεφ Ιερόθεος Τσορβάς έχει δημιουργήσει μια σειρά από νέα πιάτα που αναδεικνύουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας, ποντάροντας στις φρέσκες εποχικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Ξεκινήστε με κροκέτες μουσακά με πρόβειο γιαούρτι αλλά και μια healthy & hip σαλάτα με μαύρες φακές μπελούγκα, κουσκούς με ψητό μπέικον και αβγά ελευθέρας βοσκής ποσέ, η οποία λειτουργεί τέλεια και ως ελαφρύ καλοκαιρινό πιάτο ή brunch.

Πιάτα όπως το λινγκουίνι με μπολονέζ μαύρου χοίρου ελληνικής εκτροφής και φρέσκια ελληνική βουβαλίσια ρικότα, το φιλέτο λαβράκι σοτέ με τσιγαριαστά χόρτα εποχής και αφρό αβγολέμονο με βιολογικό κρόκο Κοζάνης, το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με τραχανότο λαχανικών και κρέμα φέτας Καλαβρύτων αλλά και το κατσικάκι Σκύρου ελευθέρας βοσκής ψημένο σε βέργα σε φούρνο Monolith με ψητές πατάτες στο αλάτι, γεμιστές με γιαούρτι δείχνουν τη φιλοσοφία της κουζίνας και αποθεώνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Η καλή wine list, οι επιλογές σε μπίρες από τοπικές μικροζυθοποιίες, τα δυνατά επιδόρπια αλλά και οι επιλογές σε κοκτέιλ συμπληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας.

Στο «Αγορά» το καλοκαίρι είναι γεμάτο Ελλάδα - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.