Το σουβλάκι του Γιώργου Τσιλιγκίρη χορεύει... «Zeibekiko»

Στο καινούργιο κρεατοπυρηνικό μαγαζί που θα δούμε σε λίγο καιρό στην Κηφισιά το εθνικό street food θα έχει όλα τα κομφόρ.

Το σουβλάκι του Γιώργου Τσιλιγκίρη χορεύει... «Zeibekiko»

Στο τερέν «σουβλάκι» κατεβαίνουν ο Γιώργος και ο Κώστας Τσιλιγκίρης, που ετοιμάζουν στο χώρο που στέγαζε παλιότερα το επίσης δικό τους «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» ένα ακόμη κρεατοπυρηνικό μαγαζί όπου το εθνικό street food έχει όλα τα κομφόρ. Όλα τα κρέατα στο «Zeibekiko», που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιουνίου, θα προέρχονται αποκλειστικά από μικρές ελληνικές φάρμες, με το ρεπερτόριο να εκτείνεται από γύρο κοτόπουλου, πρόβειο και χοιρινό σε κεμπάπ και σουβλάκι από μαύρο χοίρο ή πρόβειο. Στον καταπράσινο κηφισιώτικο κήπο εκτός από τα τραπεζάκια θα στηθεί κι ένα μπαρ, το οποίο θα έχει στη συλλογή του πολλές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, ενώ στο εσωτερικό το... σουβλάκι-μπιζουδάκι θα έχει για φόντο έργα του Τσαρούχη και του Θεόφιλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.