To «Chefi» υψώνει το ποτήρι του με Bodegas Krontiras

Δύο βραδιές αφιερωμένες στα βιολογικά-βιοδυναμικά κρασιά του οινοποιείου που δημιούργησαν ο Κωνσταντίνος Κροντιράς και η σύζυγός του Silvina Macipe-Krontiras στην Αργεντινή.

To «Chefi» υψώνει το ποτήρι του με Bodegas Krontiras

Δύο βραδιές αφιερωμένες στα βιολογικά-βιοδυναμικά κρασιά του οινοποιείου που δημιούργησαν ο Κωνσταντίνος Κροντιράς και η σύζυγός του Silvina Macipe-Krontiras στην Αργεντινή σε συνεργασία με τον οινοποιό Πάνο Ζουμπούλη διοργανώνει το «Chefi the Restaurant» αυτήν την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Μαϊου. Αποτυπώνοντας το terroir της Mendoza, έχουν για πρωταγωνιστές τέσσερις ετικέτες του Bodegas Krontiras.

To «Chefi» υψώνει το ποτήρι του με Bodegas Krontiras - εικόνα 1

Τα Dona Silvina Malbec Fresh 2016, ένα Malbec που δεν έχει περάσει από το βαρέλι (εμφιαλώνεται τέσσερις μήνες μετά τον τρύγο), Dona Silvina Torontes 2017, Malbec Biodynamico & Organico Νatural 2017 και Dona Silvina Oak, Aged Petit Verdot 2015 που θα δοκιμαστούν εμπνέουν την κουζίνα, ή οποία βάζει δίπλα τους μια locro, παραδοσιακή σούπα των λαών που ζουν στη σκιά των Άνδεων, σεβίτσε λαβράκι με αβοκάντο και τσίλι, τυρί provoleta με salsa τομάτας και τσορίθο και Rib eye Αργεντινής με chimichurri, ψητή πατάτα και λαχανικά. Το δείπνο, το οποίο κοστίζει € 45 ανά άτομο, κλείνει μια chocotorta με κρέμα dulce de leche και μπισκότo σοκολάτας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.