Δύο βραδιές αφιερωμένες στα βιολογικά-βιοδυναμικά κρασιά του οινοποιείου που δημιούργησαν ο Κωνσταντίνος Κροντιράς και η σύζυγός του Silvina Macipe-Krontiras στην Αργεντινή σε συνεργασία με τον οινοποιό Πάνο Ζουμπούλη διοργανώνει το «Chefi the Restaurant» αυτήν την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Μαϊου. Αποτυπώνοντας το terroir της Mendoza, έχουν για πρωταγωνιστές τέσσερις ετικέτες του Bodegas Krontiras.
Τα Dona Silvina Malbec Fresh 2016, ένα Malbec που δεν έχει περάσει από το βαρέλι (εμφιαλώνεται τέσσερις μήνες μετά τον τρύγο), Dona Silvina Torontes 2017, Malbec Biodynamico & Organico Νatural 2017 και Dona Silvina Oak, Aged Petit Verdot 2015 που θα δοκιμαστούν εμπνέουν την κουζίνα, ή οποία βάζει δίπλα τους μια locro, παραδοσιακή σούπα των λαών που ζουν στη σκιά των Άνδεων, σεβίτσε λαβράκι με αβοκάντο και τσίλι, τυρί provoleta με salsa τομάτας και τσορίθο και Rib eye Αργεντινής με chimichurri, ψητή πατάτα και λαχανικά. Το δείπνο, το οποίο κοστίζει € 45 ανά άτομο, κλείνει μια chocotorta με κρέμα dulce de leche και μπισκότo σοκολάτας.