Γεύσεις Τήνου στο «Θείο Τραγί»

Ετοιμάζεται, όπως και πέρυσι, για το νησί και μας βάζει στο κλίμα με δύο μενού που δίνουν το στίγμα της εκεί κουζίνας του.

Γεύσεις Τήνου στο «Θείο Τραγί»

Μια που η καλοκαιρινή του εκδοχή στο up and coming κυκλαδονήσι θα ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, το bar-restaurant των Άνω Πετραλώνων θα μας βάλει στο κλίμα με δύο μενού που θα δίνουν το στίγμα της εκεί κουζίνας του από 8 έως 13 Μαΐου: ένα οκτώ πιάτων προς € 45 και ένα τεσσάρων με € 26. Για να πάρετε μια ιδέα να σας πούμε για το ριζότο αγκινάρας με λούζα Τήνου και κρέμα από βολάκι και το σιγομαγειρεμένο αρνί με πουρέ μελιτζάνας και πατάτες νέας γης, κι ότι υπάρχει δυνατότητα για pairing είτε με κρασί, είτε με κοκτέιλ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.