Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ

Συγκίνηση, νοσταλγία, τρυφερότητα, χιούμορ, λαχανοντολμάδες και... παγωτό Σικάγο σε ένα ειδικό γευστικό-θεατρικό combo.

Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ

Συγκίνηση, νοσταλγία, τρυφερότητα, χιούμορ, λαχανοντολμάδες και... παγωτό Σικάγο σε ένα ειδικό γευστικό-θεατρικό combo.

Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ - εικόνα 1

Με αφορμή την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ!» που έσπασε ταμεία στο Μπάντμινγκτον κι επανέρχεται έπειτα από έξι χρόνια για... ακόμη ένα τανγκό, στο Θέατρο Παλλάς αυτήν τη φορά, το «Ζοnars» προτείνει δύο μενού που συνδυάζουν τη μουσικοθεατρική περιπλάνηση στη Μάντρα του Κλέωνα Τριανταφύλλου –του γεννήτορα των σύγχρονων τροβαδούρων– με ένα δείπνο-μαγειρικό φλας μπακ, εμπνευσμένο από την παλιά Αθήνα. Το πρώτο (€ 70 το άτομο) περιλαμβάνει εισιτήριο διακεκριμένης θέσης και φαγητό πριν ή μετά την παράσταση (σαλάτα σπανάκι με κουκουνάρι, ρόκα και ανθότυρο ή καλαμάρι με ούζο και βασιλικό πάνω σε στικ πατάτας, φρέσκο ψάρι σχάρας με σος λαδολέμονο ή μαγιονέζα ή χοιρινό αβγολέμονο με μανιτάρια, παγωτό Σικάγο και κρασί) και το δεύτερο (€ 100 το άτομο) εισιτήριο VIP και δείπνο (καρδιές σαλατικών με ντοματίνια ή φέτα σε φύλλο με θυμαρίσιο μέλι και μαύρο σουσάμι, λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ή μπιφτέκι γαλοπούλας με σαλατικά και μπαμπά με ρούμι, επίσης με κρασί). Κρατήσεις στο www.viva.gr.

Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.