Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ

Συγκίνηση, νοσταλγία, τρυφερότητα, χιούμορ, λαχανοντολμάδες και... παγωτό Σικάγο σε ένα ειδικό γευστικό-θεατρικό combo.

Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ

Συγκίνηση, νοσταλγία, τρυφερότητα, χιούμορ, λαχανοντολμάδες και... παγωτό Σικάγο σε ένα ειδικό γευστικό-θεατρικό combo.

Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ - εικόνα 1

Με αφορμή την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ!» που έσπασε ταμεία στο Μπάντμινγκτον κι επανέρχεται έπειτα από έξι χρόνια για... ακόμη ένα τανγκό, στο Θέατρο Παλλάς αυτήν τη φορά, το «Ζοnars» προτείνει δύο μενού που συνδυάζουν τη μουσικοθεατρική περιπλάνηση στη Μάντρα του Κλέωνα Τριανταφύλλου –του γεννήτορα των σύγχρονων τροβαδούρων– με ένα δείπνο-μαγειρικό φλας μπακ, εμπνευσμένο από την παλιά Αθήνα. Το πρώτο (€ 70 το άτομο) περιλαμβάνει εισιτήριο διακεκριμένης θέσης και φαγητό πριν ή μετά την παράσταση (σαλάτα σπανάκι με κουκουνάρι, ρόκα και ανθότυρο ή καλαμάρι με ούζο και βασιλικό πάνω σε στικ πατάτας, φρέσκο ψάρι σχάρας με σος λαδολέμονο ή μαγιονέζα ή χοιρινό αβγολέμονο με μανιτάρια, παγωτό Σικάγο και κρασί) και το δεύτερο (€ 100 το άτομο) εισιτήριο VIP και δείπνο (καρδιές σαλατικών με ντοματίνια ή φέτα σε φύλλο με θυμαρίσιο μέλι και μαύρο σουσάμι, λαχανοντολμάδες αβγολέμονο ή μπιφτέκι γαλοπούλας με σαλατικά και μπαμπά με ρούμι, επίσης με κρασί). Κρατήσεις στο www.viva.gr.

Tο «Zonars» στα βήματα του Αττίκ - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/03/2024

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.

Gorlomi

Θερμή μητροπολιτική κλασική αύρα, class και ευφορική ενέργεια σ’ ένα καινούργιο hot ρεστοράν της Αθήνας. Η fine comfort κουζίνα έχει υπογραφή made in Italy από τον αστεράτο σεφ Lucca Piscazzi.

Αναζητώντας τον καλύτερο Έλληνα σομελιέ του 2024

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο του 2024, με τη συμμετοχή 14 συνολικά διαγωνιζομένων, θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.

Ο Ferran Adrià μαγείρεψε "Alchemist": Βρεθήκαμε στο κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς

Τρεις avant-garde σεφ, menu dégustation 46 σταδίων, μια γιορτή προς τιμήν της κληρονομιάς του "El Bulli" και του Ferran Adrià, του σεφ που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο τρώει ο κόσμος τον 21ο αιώνα. Η πρωτοπορία αντεπιτίθεται με όραμα έναν πιο δίκαιο και νόστιμο πλανήτη και το "αθηνόραμα" ήταν εκεί.