Ένα wine dinner εμπνευσμένο από την άνοιξη

Την πρώτη μέρα της εαρινής ισημερίας το «St’ Astra» παντρεύει φαγητό και κρασί σε ένα μενού με ανοιξιάτικα αρώματα.

Ένα wine dinner εμπνευσμένο από την άνοιξη

Την πρώτη μέρα της εαρινής ισημερίας το εστιατόριο του «Radisson Blu Park» παντρεύει φαγητό και κρασί σε ένα μενού με ανοιξιάτικα αρώματα. Την Τετάρτη 21/3, στη μοντέρνα, άνετη σάλα του «St’ Astra», που είναι προικισμένη με ένα πραγματικά εντυπωσιακό πανοραμίκ της πόλης –χαζεύεις Λυκαβηττό, φωτισμένη Ακρόπολη κι ένα ολόκληρο χαλί από αθηναϊκά κτίρια κάτω από τα πόδια σου– θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πέντε ελληνικά κρασιά που έχει επιλέξει η Θεολογία Αναστασοπούλου σε τετ α τετ με πέντε πιάτα σε επιμέλεια του Δημήτρη Κανταράκη. Δείτε παρακάτω το σύγχρονων αποχρώσεων μενού (€ 48 ανά άτομο) της βραδιάς.

«Welcome Spring» menu

Amuse bouche: Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο

Gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο και λαβράκι ταρτάρ
Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχούδι-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος

Μπακαλιάρος, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι και λάδι από βαλεριάνα
Nassitis Vassaltis Vineyards, Ασύρτικο – Αθήρι - Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη

Φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά
Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη ,Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη

Rib eye, dry aged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια
Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή, Αγιωργίτικο, ΠΟΠ Νεμέα

Μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση
Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχάτο - Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.