Την πρώτη μέρα της εαρινής ισημερίας το εστιατόριο του «Radisson Blu Park» παντρεύει φαγητό και κρασί σε ένα μενού με ανοιξιάτικα αρώματα. Την Τετάρτη 21/3, στη μοντέρνα, άνετη σάλα του «St’ Astra», που είναι προικισμένη με ένα πραγματικά εντυπωσιακό πανοραμίκ της πόλης –χαζεύεις Λυκαβηττό, φωτισμένη Ακρόπολη κι ένα ολόκληρο χαλί από αθηναϊκά κτίρια κάτω από τα πόδια σου– θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πέντε ελληνικά κρασιά που έχει επιλέξει η Θεολογία Αναστασοπούλου σε τετ α τετ με πέντε πιάτα σε επιμέλεια του Δημήτρη Κανταράκη. Δείτε παρακάτω το σύγχρονων αποχρώσεων μενού (€ 48 ανά άτομο) της βραδιάς.
«Welcome Spring» menu
Amuse bouche: Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο
Gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο και λαβράκι ταρτάρ
Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχούδι-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος
Μπακαλιάρος, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι και λάδι από βαλεριάνα
Nassitis Vassaltis Vineyards, Ασύρτικο – Αθήρι - Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη
Φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά
Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη ,Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη
Rib eye, dry aged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια
Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή, Αγιωργίτικο, ΠΟΠ Νεμέα
Μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση
Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχάτο - Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος