Unilever Food Solutions: «Yποστηρίζουμε τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής κουζίνας»

Η Unilever Food Solutions με τη στήριξη που δίνει στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας επιβεβαιώνει τη στενή σχέση της με την ελληνική εστίαση.

Unilever Food Solutions: «Yποστηρίζουμε τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής κουζίνας»

Η Unilever Food Solutions με τη στήριξη που δίνει στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας επιβεβαιώνει τη στενή σχέση της με την ελληνική εστίαση.

Unilever Food Solutions: «Yποστηρίζουμε τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής κουζίνας» - εικόνα 1

Η Unilever Food Solutions είναι μια εταιρεία η οποία λειτουργεί, σχηματικά, με βάση την αντίληψη ενός chef και έχει σαν αποστολή την υποστήριξη άλλων chefs - επαγγελματιών της εστίασης να κάνουν αυτό που αγαπούν, καλύτερα. Με τη μεταφορά γνώσεων, λύσεων, ιδεών & έμπνευσης η Unilever Food Solutions συμβάλλει ενεργά στη σύγχρονη δημιουργική και υγιεινή κουζίνα.

Η εμπειρία της Unilever Food Solutions σε 75 διαφορετικές χώρες αποδεικνύει ότι το κοινό εκτός από φρέσκες ιδέες και παγκόσμιες τάσεις αναζητά στο πιάτο του και τα χαρακτηριστικά της εθνικής του κουζίνας. Όπως προέκυψε από μία συζήτηση που είχαμε με τον κο Γιώργο Τζαβάρα (Food Solutions Managing Director Ελλάδας, Κύπρου & Αλβανίας) ένας από τους βασικούς στόχους της Unilever Food Solutions για την Ελλάδα είναι να συμβάλει με προϊόντα, συμβουλές και έμπνευση στην εξελικτική πορεία που ακολουθεί η ελληνική κουζίνα. Κύριο ζητούμενο είναι η ενσωμάτωση στα ελληνικά πιάτα γεύσεων και αρωμάτων από τον διεθνή γευστικό χώρο με τρόπο που η σύγχρονη εκδοχή να «κρατάει ζωντανή» την αίσθηση της παράδοσης.

Στην ερώτηση μας για το αν υπάρχουν ενέργειες που υποστηρίζουν αυτή τη φιλοσοφία ο κος Τζαβάρας μας είπε: «Κατ’ αρχήν στηρίζουμε ποιοτικά προϊόντα, ακούμε τον παλμό και τις ανάγκες της εστίασης και είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες που ασχολούνται με αυτή. Παράλληλα επενδύουμε στην εκπαίδευση τόσο των δικών μας ανθρώπων όσο και των επαγγελματιών του κλάδου με σκοπό να βελτιώσουμε το επίπεδο του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου. Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, τα οποία με βάση το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας υποστηρίζουμε, και κατά τη διάρκεια της οποίας η Unilever Food Solutions έχει δεχθεί την τιμητική πρόταση να απονείμει βραβείο θα είμαστε έτοιμοι να αναγγείλουμε μια ακόμα σημαντική ενέργεια που επιβεβαιώνει έμπρακτα τα όσα προανέφερα».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.