Unilever Food Solutions: «Yποστηρίζουμε τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής κουζίνας»

Η Unilever Food Solutions με τη στήριξη που δίνει στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας επιβεβαιώνει τη στενή σχέση της με την ελληνική εστίαση.

Unilever Food Solutions: «Yποστηρίζουμε τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής κουζίνας»

Η Unilever Food Solutions με τη στήριξη που δίνει στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας επιβεβαιώνει τη στενή σχέση της με την ελληνική εστίαση.

Unilever Food Solutions: «Yποστηρίζουμε τη σύγχρονη πορεία της ελληνικής κουζίνας» - εικόνα 1

Η Unilever Food Solutions είναι μια εταιρεία η οποία λειτουργεί, σχηματικά, με βάση την αντίληψη ενός chef και έχει σαν αποστολή την υποστήριξη άλλων chefs - επαγγελματιών της εστίασης να κάνουν αυτό που αγαπούν, καλύτερα. Με τη μεταφορά γνώσεων, λύσεων, ιδεών & έμπνευσης η Unilever Food Solutions συμβάλλει ενεργά στη σύγχρονη δημιουργική και υγιεινή κουζίνα.

Η εμπειρία της Unilever Food Solutions σε 75 διαφορετικές χώρες αποδεικνύει ότι το κοινό εκτός από φρέσκες ιδέες και παγκόσμιες τάσεις αναζητά στο πιάτο του και τα χαρακτηριστικά της εθνικής του κουζίνας. Όπως προέκυψε από μία συζήτηση που είχαμε με τον κο Γιώργο Τζαβάρα (Food Solutions Managing Director Ελλάδας, Κύπρου & Αλβανίας) ένας από τους βασικούς στόχους της Unilever Food Solutions για την Ελλάδα είναι να συμβάλει με προϊόντα, συμβουλές και έμπνευση στην εξελικτική πορεία που ακολουθεί η ελληνική κουζίνα. Κύριο ζητούμενο είναι η ενσωμάτωση στα ελληνικά πιάτα γεύσεων και αρωμάτων από τον διεθνή γευστικό χώρο με τρόπο που η σύγχρονη εκδοχή να «κρατάει ζωντανή» την αίσθηση της παράδοσης.

Στην ερώτηση μας για το αν υπάρχουν ενέργειες που υποστηρίζουν αυτή τη φιλοσοφία ο κος Τζαβάρας μας είπε: «Κατ’ αρχήν στηρίζουμε ποιοτικά προϊόντα, ακούμε τον παλμό και τις ανάγκες της εστίασης και είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες που ασχολούνται με αυτή. Παράλληλα επενδύουμε στην εκπαίδευση τόσο των δικών μας ανθρώπων όσο και των επαγγελματιών του κλάδου με σκοπό να βελτιώσουμε το επίπεδο του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου. Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, τα οποία με βάση το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας υποστηρίζουμε, και κατά τη διάρκεια της οποίας η Unilever Food Solutions έχει δεχθεί την τιμητική πρόταση να απονείμει βραβείο θα είμαστε έτοιμοι να αναγγείλουμε μια ακόμα σημαντική ενέργεια που επιβεβαιώνει έμπρακτα τα όσα προανέφερα».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;