Τα τρία εστιατόρια με το νέο-παραδοσιακό στιλ συνδυάζουν κρασιά γνωστών Ελλήνων παραγωγών με πιάτα της κουζίνας τους.
Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Χαλάνδρι με το Κτήμα Λαντίδη. Τώρα τα κουζοινικά ταιριάσματα στα εστιατόρια «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» συνεχίζονται με ετικέτες του Κτήματος Άλφα την Πέμπτη 8/3 στο Σύνταγμα και με ετικέτες από το Κατώγι Αβέρωφ την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9/3 στην Κηφισιά. Αφού δοκιμάσετε τα προτεινόμενα κρασιά, μπορείτε να τα επιλέξετε για το γεύμα ή το δείπνο σας, τόσο σε φιάλη όσο και σε ποτήρι, σετάροντάς τα με τα πιάτα που έχει ετοιμάσει για να τα συνοδεύσει η κουζίνα και τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν –ειδικά για αυτές τις ημέρες– τις προτάσεις του καταλόγου.