Καινούργια πιάτα στο «Θέα Θάλασσα»

Ο νέος σεφ του θαλασσινού εστιατορίου του Μικρολίμανου βάζει τη δική του πινελιά στην κουζίνα.

Καινούργια πιάτα στο «Θέα Θάλασσα»

Ο νέος σεφ του θαλασσινού εστιατορίου του Μικρολίμανου βάζει τη δική του πινελιά στην κουζίνα.

Καινούργια πιάτα στο «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 1

Ήδη από τότε που πρωτοέπιασε θέση απέναντι από τα βαρκάκια και τα ιστιοπλοϊκά της Ακτής Κουμουνδούρου –έχουν περάσει πέντε και βάλε χρόνια– το «Θέα Θάλασσα» συνδύαζε τα όστρακα, τα κλασικά θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια του με κάποιες πιο σύγχρονες ιδέες. Τώρα που την κουζίνα του ανέλαβε ο Σωτήρης Βασιλείου οι τελευταίες πληθαίνουν: ανάμεσα στις προτάσεις του καινούργιου σεφ που ήρθαν να εμπλουτίσουν το πάντοτε ευρύ μενού θα συναντήσετε γαύρο μαρινάτο με λιγκουίνι αγγουριού και δυόσμο, πατατοσαλάτα με μαγιονέζα ταραμά, αβγοτάραχο και τηγανητό αβγό, καπνιστή ρέγκα με μπεσαμέλ ξινόγαλου, καραμελωμένα μήλα και μπρικ, αλλά και καρπάτσιο λαβράκι και καρπάτσιο χταποδιού με λεμόνι κονφί και κρίταμο ή γαρίδες σαγανάκι που σερβίρονται με χειροποίητο μπριος ποτισμένο με μελάνι σουπιάς.

Καινούργια πιάτα στο «Θέα Θάλασσα» - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.