Το «Queen Bee» ετοιμάζεται να τσιμπήσει βασιλικά το Κολωνάκι

Ο γκουρμέ άρτος βρίσκεται στο επίκεντρο του ολοκαίνουργιου boutique bistro που έρχεται οσονούπω Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου γωνία.

Το «Queen Bee» ετοιμάζεται να τσιμπήσει βασιλικά το Κολωνάκι

Ο γκουρμέ άρτος βρίσκεται στο επίκεντρο του ολοκαίνουργιου boutique bistro που έρχεται οσονούπω Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου γωνία.

Το «Queen Bee» ετοιμάζεται να τσιμπήσει βασιλικά το Κολωνάκι - εικόνα 1
Κamel Saci

Δεν πάει πολύς καιρός που καταγράφαμε το γκουρμέ ψωμί ανάμεσα στις hot γαστρονομικές τάσεις της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε και να που πριν αλέκτωρ λαλήσει το «Queen Bee» καταφτάνει στο Κολωνάκι.

Ο χώρος που παλαιότερα στέγαζε το «ΠαΠλού» στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου μεταμορφώνεται από την ομάδα του γειτονικού «Capanna» για να φιλοξενήσει τις δημιουργίες του Γάλλου star αρτοποιού Κamel Saci^ ψωμιά του έχουν σερβιριστεί μεταξύ άλλων στα εστιατόρια των Pierre Gagnaire και Joel Robuchon την περίοδο που συνεργαζόταν με τους φούρνους Aubaine του Λονδίνου.

Το «Queen Bee» ετοιμάζεται να τσιμπήσει βασιλικά το Κολωνάκι - εικόνα 2

Το «Queen Bee» ωστόσο δεν θα είναι αρτοποιείο, αλλά ένα all day bistro αμερικάνικου τύπου για κάθε διάθεση.

Θα ανοίγει από το πρωί για τον πρώτο καφέ της ημέρας, συνοδεία γαλλικών κρουασάν και ποιοτικών σάντουιτς που θα στολίζουν τον μπουφέ που θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι, και από εκεί και πέρα στα λιγοστά του τραπέζια θα σερβίρονται οι comfort προτάσεις από τη μικρή λίστα που δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός, από lobster roll και steak sandwich, που αξιοποιούν τα ψωμιά του Saci, μέχρι truffle mac’n’cheese και γλώσσα μενιέρ.

Το «Queen Bee» ετοιμάζεται να τσιμπήσει βασιλικά το Κολωνάκι - εικόνα 3
Σταμάτης Μαρμαρινός

Όλα θα παρασκευάζονται στην ανοικτή κουζίνα και τα διαφορετικά κάθε ημέρα ψωμιά από γαλλικά αλεύρια και βούτυρα στο state of the art παρασκευαστήριο, αντιστρόφως ανάλογου μεγέθους του χώρου του «Queen Bee» που διαμορφώνουν αισθητικά οι K-Studio και θα καθίζει περί τα 30 άτομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.