Μια γευσιγνωσία 100% Αγιωργίτικο

Αυτή την Τρίτη ο Αλέξανδρος Σακκάς και ο Νεκτάριος Κεφαλάς θα σας πάνε οινικό σουλάτσο στην αμπελοοινική ζώνη της Νεμέας.

Μια γευσιγνωσία 100% Αγιωργίτικο

Αυτή την Τρίτη ο Αλέξανδρος Σακκάς και ο Νεκτάριος Κεφαλάς θα σας πάνε οινικό σουλάτσο στην αμπελοοινική ζώνη της Νεμέας.

Μια γευσιγνωσία 100% Αγιωργίτικο - εικόνα 1

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα γευσιγνωσία επιφυλάσσει στους οινόφιλους αυτή την Τρίτη 16/1 το «Fabrica de vino». Με οικοδεσπότες τον σομελιέ και γνωστό δημοσιογράφο οίνου Αλέξανδρο Σακκά και τον ιδιοκτήτη του wine bar της Εμμανουήλ Μπενάκη Νεκτάριο Κεφαλά, η το πρώτο αφιέρωμα της νέας χρονιάς θα «κεντράρει» σε έξι 6 οίνους Π.Ο.Π Νεμέα. Θα δοκιμαστούν και θα σχολιαστούν τα Kτήμα Αναγέννηση Reserve, Παλαιά Κλήματα Παπαϊωάννου, Νεμέα Reserve Μπίζιου, «Βασίλειο» Γκόφα, Grande Cuvee Σκούρα και Grande Reserve Χαρλαύτη. Όσο για τη γευστική «συνοδεία», είναι λουκάνικο Νεμέας, ριζότο με μανιτάρι και κρασί και ταλιάτα απο μοσχίδα με σαλατίτσα. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. και η τιμή συμμετοχής είναι € 30/άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.