Μια γευσιγνωσία 100% Αγιωργίτικο

Αυτή την Τρίτη ο Αλέξανδρος Σακκάς και ο Νεκτάριος Κεφαλάς θα σας πάνε οινικό σουλάτσο στην αμπελοοινική ζώνη της Νεμέας.

Μια γευσιγνωσία 100% Αγιωργίτικο

Αυτή την Τρίτη ο Αλέξανδρος Σακκάς και ο Νεκτάριος Κεφαλάς θα σας πάνε οινικό σουλάτσο στην αμπελοοινική ζώνη της Νεμέας.

Μια γευσιγνωσία 100% Αγιωργίτικο - εικόνα 1

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα γευσιγνωσία επιφυλάσσει στους οινόφιλους αυτή την Τρίτη 16/1 το «Fabrica de vino». Με οικοδεσπότες τον σομελιέ και γνωστό δημοσιογράφο οίνου Αλέξανδρο Σακκά και τον ιδιοκτήτη του wine bar της Εμμανουήλ Μπενάκη Νεκτάριο Κεφαλά, η το πρώτο αφιέρωμα της νέας χρονιάς θα «κεντράρει» σε έξι 6 οίνους Π.Ο.Π Νεμέα. Θα δοκιμαστούν και θα σχολιαστούν τα Kτήμα Αναγέννηση Reserve, Παλαιά Κλήματα Παπαϊωάννου, Νεμέα Reserve Μπίζιου, «Βασίλειο» Γκόφα, Grande Cuvee Σκούρα και Grande Reserve Χαρλαύτη. Όσο για τη γευστική «συνοδεία», είναι λουκάνικο Νεμέας, ριζότο με μανιτάρι και κρασί και ταλιάτα απο μοσχίδα με σαλατίτσα. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. και η τιμή συμμετοχής είναι € 30/άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023: η τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων στα καλύτερα εστιατόρια

Η τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων "αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023", που συνδιοργανώνεται από το αθηνόραμα και τον Φιλελευθερο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, βραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού.

28/11/2023

S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Barile resto vino bar"

Ο κομψός all day χώρος στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας συνδυάζει μια πλούσια γευστική εμπειρία με ενδιαφέρουσες προτάσεις για κρασί και κοκτέιλ.

Αξίζει το φαγητό στα εστιατόρια των μουσείων της Αθήνας;

Πώς τρώμε σήμερα στα μουσεία της Αθήνας; Είναι οι φάροι του πολιτισμού μας και φάροι της γαστρονομίας μας;

13 έθνικ εστιατόρια στην Αθήνα για γευστική απόδραση σε όλη την υδρόγειο

Γευστική βόλτα στα έθνικ εστιατόρια της πόλης, για tacos, burritos, fajitas, tom kha gai και ceviche.

"Ora by Ettore Botrini": Πρώτη γεύση από το εστιατόριο του Μποτρίνι στο "One&Only Aesthesis"

Στο κλασάτο εστιατόριο του διάσημου ξενοδοχειακού brand που μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα, ο Μποτρίνι παίζει ελληνοιταλικά με λεπτομέρειες που δίνουν φινέτσα στο οικείο.

Hélène Darozze: Τολμηρή φεμινίστρια Μπάρμπι αλλά και η καλύτερη 6άστερη σεφ στον κόσμο

Μιλήσαμε με τη σημαντική σεφ που διευθύνει εστιατόρια σε Λονδίνο και Παρίσι για τη δημιουργικότητα και τα πιο συναισθηματικά πιάτα της.

Το "By The Glass" κλείνει τα 11 και το γιορτάζει

Ένα πάρτι με live μουσική, μενού, τούρτα και μια εντυπωσιακή wine list για τα εντέκατα γενέθλια του αγαπημένου wine bistro.