«Ψαρού» και στη Γλυφάδα

Η συνταγή, σταθερή, θαλασσινό μεζεδολόγημα, με πρωταγωνιστές τα κάθε λογής μικρόψαρα, σε φιλικές τιμές.

«Ψαρού» και στη Γλυφάδα

Έχοντας ήδη παρουσία στη Σαρωνίδα και την Πλατεία Κανάρη στο Λαύριο, η «Ψαρού» από την Παρασκευή 12/1 φέρνει το θαλασσινό της μεζεδο­λόγημα, με πρωταγωνιστές τα κάθε λογής μικρόψαρα, και στη γλυφαδιώτικη οδό Δούσμανη. Ο νέος χώρος, με μπαρ επενδυμένο με διακοσμητικά πλακάκια, ξύλινα καφάσια-ράφια φορτωμένα με ούζα­ και τσίπουρα κι έπιπλα σε γκρι, λευκό και τιρκουάζ, κρατάει το στιλ ανάλαφρο και νεανικό και η συνταγή παραμένει σταθερή: ο δίσκος με τη φάβα, την ταραμοσαλάτα, την τυροκαυτερή, και πάει λέγοντας, προσγειώνεται στο τραπέζι, ψιλό ψαράκι (αναλόγως εποχής, καιρού και φεγγα­ριού) τσιτσιρίζει στο τηγάνι, ενώ την πρόταση συμπληρώνουν μύδια αχνιστά, γαριδομακαρονάδα, γιου­βέτσι με γαρίδες και στακοβούτυρο, θράψαλο στη σχάρα, κι αρκετές ακόμη προτάσεις, χωρίς να λείπει και μια ζεστή ψαρόσουπα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Δούσμανη 10 & Λαζαράκη 14, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.