«Coyoacan» σε new mexican ρυθμό

Το bar-restaurant που παίρνει τη θέση του «The Sowl» στην Ηρακλειδών βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

«Coyoacan» σε new mexican ρυθμό

Το bar-restaurant που παίρνει τη θέση του «The Sowl» στην Ηρακλειδών βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

«Coyoacan» σε new mexican ρυθμό - εικόνα 1

Το bar-restaurant που ανοίγει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας στη θέση του «The Sowl», από την ίδια ομάδα –Γιάννης Μωράκης, Γιώργος Μελισσάρης και Αλεξάνδρα Δράκου– παίρνει το όνομά του από το Coyoacan, την περιοχή της πόλης του Μεξικού, όπου, σε ένα χαρακτηριστικό μπλε σπίτι που τώρα στεγάζει το μουσείο της, ζούσε και ζωγράφιζε η Φρίντα Κάλο. Την χαρακτηριστική μορφή της Μεξικανής καλλιτέχνιδας με τη θυελλώδη ζωή για την τέχνη της οποίας ο Μπρετόν έχει πει ότι είναι «σαν κορδέλα τυλιγμένη γύρω από βόμβα» θα τη δούμε ανάμεσα στις τοιχογραφίες του χώρου που διακόσμησε ο Γιώργος Παντελούκας. Το φαγητό θα είναι μεξικάνικο μεν, στο ρυθμό της εποχής δε, με τον Σταμάτη Λουμουσιώτη του λονδρέζικου «Peyote» να υπογράφει το μενού. Στην κουζίνα θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Μουτσόπουλος (βλ. «Αστοιβή» στην Πάτμο). Αναμείνατε λοιπόν από πρωτότυπα τάκος μέχρι short ribs και rib eye με μεξικάνικες σάλτσες ή παέγια με ψητές γαρίδες και στο μπαρ, το οποίο θα επιμελείται ο γνωστός bartender Σπύρος Κερκύρας, μια εκτενή συλλογή από τεκίλες, κλασικές και πειραγμένες Margaritas και μεξικανο-εμπνευσμένα κοκτέιλ. Tα σαββατοκύριακα θα ανοίγει από το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.