BBQ street food party στην Αιόλου

Το βράδυ του Σαββάτου φαγητό του αμερικάνικου Νότου, κοκτέιλ και Rhythm & Blues βγαίνουν για άλλη μια φορά στον (πεζό)δρομο.

BBQ street food party στην Αιόλου

Το βράδυ του Σαββάτου φαγητό του αμερικάνικου Νότου, κοκτέιλ και Rhythm & Blues βγαίνουν για άλλη μια φορά στον (πεζό)δρομο.

BBQ street food party στην Αιόλου - εικόνα 1

Για το πρώτο street party της σεζόν ετοιμάζεται το «Mama Roux». Το Σάββατο 21/10 από τις 9 μ.μ.. κατά τη γνωστή πλέον συνήθεια του χαρούμενου multi-culti στεκιού της Αιόλου, φαγητό, ποτό και μουσική θα βγουν να πάρουν τον αέρα τους στον πεζόδρομο. Με τη γευστική πυξίδα στραμμένη στον αμερικάνικο Νότο, η κουζίνα θα κάνει βόλτες μεταξύ της Λουιζιάνας, με σούπα Gambo και corn on the cob, και του γειτονικού Τέξας, το οποίο θα προτείνει, με τη σειρά του, burgers και burritos. Η μπίρα θα ρέει άφθονη στο beer station, ενώ, προφανώς, δεν θα λείπουν και τα κοκτέιλ. Όσο για το μουσικό «μενού» της βραδιάς, θα έχει ικανή δόση Rhythm & Blues και Jazz, με μια ακόμη live εμφάνιση των Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank, της μπάντας του John Higgins –ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του «Mama Roux» είναι και μουσικός–, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα πάρτι του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.