BBQ street food party στην Αιόλου

Το βράδυ του Σαββάτου φαγητό του αμερικάνικου Νότου, κοκτέιλ και Rhythm & Blues βγαίνουν για άλλη μια φορά στον (πεζό)δρομο.

BBQ street food party στην Αιόλου

Το βράδυ του Σαββάτου φαγητό του αμερικάνικου Νότου, κοκτέιλ και Rhythm & Blues βγαίνουν για άλλη μια φορά στον (πεζό)δρομο.

BBQ street food party στην Αιόλου - εικόνα 1

Για το πρώτο street party της σεζόν ετοιμάζεται το «Mama Roux». Το Σάββατο 21/10 από τις 9 μ.μ.. κατά τη γνωστή πλέον συνήθεια του χαρούμενου multi-culti στεκιού της Αιόλου, φαγητό, ποτό και μουσική θα βγουν να πάρουν τον αέρα τους στον πεζόδρομο. Με τη γευστική πυξίδα στραμμένη στον αμερικάνικο Νότο, η κουζίνα θα κάνει βόλτες μεταξύ της Λουιζιάνας, με σούπα Gambo και corn on the cob, και του γειτονικού Τέξας, το οποίο θα προτείνει, με τη σειρά του, burgers και burritos. Η μπίρα θα ρέει άφθονη στο beer station, ενώ, προφανώς, δεν θα λείπουν και τα κοκτέιλ. Όσο για το μουσικό «μενού» της βραδιάς, θα έχει ικανή δόση Rhythm & Blues και Jazz, με μια ακόμη live εμφάνιση των Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank, της μπάντας του John Higgins –ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του «Mama Roux» είναι και μουσικός–, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα πάρτι του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.