Στο Milos
Το πρωτότυπο ceviche του ελληνικού εστιατορίου φτιάχνεται με βελούδινο λαβράκι που μαρινάρεται σε λεμόνι, τσίλι και κορίανδρο και η χάρη του αποκτά γαλανόλευκο χαρακτήρα καθώς σερβίρεται μιξαρισμένο με φασόλια πιάζ και φέτα. Πολύ καλό! Μπορείτε να το ζητήσετε και με άλλα φρέσκα ψάρια της ημέρας.
Στο Matsuhisa Athens
Είναι αρκετά τα ceviche που μπορείς να φας εδώ και στο ντρέσινγκ του (yuzu, chili, κορίανδρος) μαρινάρονται αστακός που σερβίρεται με κινόα ή ντομάτες με κρεμμύδι και αγγούρι ή ποικιλία θαλασσινών (λαβράκι, σολομός, χταπόδι, γλυκιά γαρίδα, αχιβάδα).
Στο Che
Το ceviche mixto στο πληθωρικό και πολύχρωμο μαγαζί του Πειραιά περιλαμβάνει χταπόδι, γαρίδα, καλαμάρι και μυλοκόπι, μαριναρισμένα σε χυμό γκρέιπφρουτ που του προσθέτουν γάλα καρύδας. Πρωτότυπο μεν αλλά και κάπως βαρύ.
Στο Nikkei
Το σεβίτσε λαβράκι είναι εξαιρετικό. Leche de tigre εσπεριδοειδών, μάνγκο, σπέσιαλ καλαμπόκι choclo και φρέσκος κορίανδρος φτιάχνουν ένα εξαιρετικό παιχνίδισμα ισορροπιών και αντιθέσεων ανάμεσα στο αρωματικά ξινό, το αλμυρό και τις απαλές και τραγανές υφές.