Δεύτερη έδρα για το «Sakana»

Nigiri - maki - Κολωνάκι: ένα sushi bar που ξεκίνησε την ιστορία του στη Νέα Ευθραία αποκτά αδερφάκι στην Βαλαωρίτου.

Δεύτερη έδρα για το «Sakana»

Το sushi bar «Sakana» ξεκίνησε την ιστορία του στη Νέα Ερυθραία. Τώρα αποκτά κι ένα «αδερφάκι» στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, ακριβώς με το ίδιο στιλ. O νέος χώρος έχει κι εκείνος μίνιμαλ αισθητική σε γήινα χρώματα, που αντλεί έμπνευση από το origami –οι τοίχοι όντως θυμίζουν αυτήν την ιαπωνική τεχνική διπλώματος–, και κυρίαρχα υλικά το μάρμαρο και το γρανίτη. Όσο για το μενού, στα maki, inside out rolls, nigiri και sashimi προστίθενται πλέον και ορισμένα ζεστά πιάτα, όπως η τραγανή πάπια ή το λαβράκι με πουρέ από φασολάκια edamame, ενώ στη λίστα των ποτών –αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την οδό του κρασιού– θα βρείτε από σάκε μέχρι ιαπωνικά ουίσκι, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφτούμε.

Βαλαωρίτου 10, Κολωνάκι, 2103647080.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.