Καινούργιος σεφ βγαίνει... στο «Balcony»

Ο Σίμος Τριανταφύλλου ανέλαβε την κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου –Εxecutive chef πάντα ο Νίκος Φωτιάδης.

Καινούργιος σεφ βγαίνει... στο «Balcony»

Την επιμέλεια του μενού έχει πάντα ο Νίκος Φωτιάδης, την κουζίνα όμως στο «Balcοny» αναλαμβάνει πλέον, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θανάση Ανδριτσόπουλο (τον οποίο θα βρίσκουμε από αυτή την σεζόν στο «Δεκαεπτά») ο τριανταεπτάχρονος Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος έχει την εμπειρία αρκετών εκτός Ελλάδας εστιατορίων Ο Σίμος Τριανταφύλλου ανέλαβε την κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου – κάποια ενδιαφέροντα πιάτα του δοκιμάσαμε κάποια στιγμή στο «1920» του Θανάση Βασίλαινα στον Πειραιά. Παράλληλα με την καινούργια αυτή συνεργασία, το εστιατόριο στο διώροφο νεοκλασικό στη συμβολή Βεΐκου & Δημητρακοπούλου ετοιμάζει και ένα καινούργιο σερί γεύσεων.

Εστιάζοντας πάντα ανάδειξη των ελληνικών γευστικών ντοπιολαλιών, θα δίνει περισσότερη έμφαση σε τοπικές ράτσες κρεάτων. Ανάμεσα σ' εκείνα που θα βάλουν τη σφραγίδα τους στο μενού, πρόβατο της καλαρύτικης φυλής, μαύρος χοίρος, ντόπιες φραγκόκοτες και μαύρα κοτόπουλα, θρακιώτικος καβουρμάς, καθώς επίσης και όστρακα από τα Δωδεκάννησα και παραδοσιακά ζυμαρικά από την Κεντρική Μακεδονία.

Περισσότερες πληροφορίες

Balcony

Βεΐκου 1 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.