Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»;

Η απάντηση έχει γεύση κόκορα με φλωμάρια Λήμνου, μοσχαρίσιας γλώσσας στα κάρβουνα και όχι μόνο.

Τι κάνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στο «Clap»; - εικόνα 1

Αλλαγή φρουράς στην κουζίνα του εστιατορίου στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης»: το νέο μενού του «Clap the Restaurant» ισορροπεί μεταξύ ελληνικού μπιστρό και μοντέρνας ταβέρνας και φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Αυτό σημαίνει πρακτικά κόκορας με φλωμάρια Λήμνου, ντολμαδάκια με κουνέλι, μοσχαρίσια γλώσσα στα κάρβουνα, ουρά μόσχου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από ξινοτύρι Κιμώλου και άλλα πιάτα με εποχικό χαρακτήρα και τοπικές αναφορές αλλά κι ένα after theater menu, που θα έρθει λίγο αργότερα, όταν φορτσάρει η θεατρική/καλλιτεχνική σεζόν, στο οποίο θα βρίσκει κάποιος από ελληνικά χοτ ντογκ και ομελέτες με φρέσκια τρούφα μέχρι μοσχαρόσουπα.

(Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103411908)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.