Η «Βella Vespa» παρκάρει στο Κολωνάκι

To bar-restaurant της Γλυφάδας ετοιμάζει μια δεύτερη έδρα στο κέντρο της πόλης.

Η «Βella Vespa» παρκάρει στο Κολωνάκι

Στη Γλυφάδα έχει αποκτήσει τους πιστούς της. Τώρα, η «Bella Vespa» ετοιμάζει μια δεύτερη έδρα στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος όπου βρίσκαμε το «La Pierrade» στη Σπευσίππου είναι υπό κατασκευή από τους Under the spell (η ίδια ομάδα επιμελήθηκε το ντεκόρ και στο μαγαζί της οδού Κύπρου) οι οποίοι, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, θα προσθέσουν λονδρέζικες αναφορές, το φαγητό θα έχει πάντα βάση την Ιταλία αλλά με ευρύτερη μεσογειακή προσέγγιση. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου διαφοροποιεί λίγο την πρόταση της κουζίνας, που θα δίνει πάντα έμφαση στην πίτσα και στα χειροποίητα ζυμαρικά, αλλά θα βάζει και το μαχαίρι στο κόκαλο μ’ ένα tomahawk. Στην κολωνακιώτικη εκδοχή, μάλιστα, θα υπάρχει κι ένα μπαρ με δική του είσοδο από τη Χάρητος, για το οποίο θα πούμε σύντομα περισσότερα. Το πλάνο είναι ν’ ανοίξει τις πόρτες της στα τέλη Οκτωβρίου,

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.