«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Ένα στιλάτο… meating point έκανε πρόσφατα πρεμιέρα σε ένα παλιό αρχοντικό στον Κορυδαλλό.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη –προπολεμικά το πιο επιβλητικό κτίριο της περιοχής– κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες και ευμεγέθη Τοmahawk, χοιρινό κότσι με σάλτσα μπίρας, μπέργκερ, πανσέτες, ακόμη και γουρουνοπούλα. Στο «Steak Alive», το στιλάτο «meating point», το κρέας, το οποίο το προλογίζει μια σειρά από πολυσυλλεκτικά ορεκτικά, από απάκι με σάλτσα πορτοκαλιού μέχρι μια ομελέτα με τσορίθο κι από εκεί σε quesadillas, συντροφεύουν εκτός του αυτονόητου κρασιού και τα κοκτέιλ του… κινούμενου μπαρ (όντως, έχει ροδάκια).

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 1

Το νέο steak house με τα λευκά σκαλιστά ταβάνια, τους ανθρακί τοίχους και το φωτεινό αίθριο στο μπροστινό του κομμάτι, πλέκει την αστική αύρα του κτιρίου με στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, ανοίγει από τις 6 μ.μ. καθημερινά, ενώ τις Κυριακές θα το βρείτε μάχιμο από το μεσημέρι. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Steak Alive

Κρήτης 23 & Αγ. Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.