Κρεατική στροφή για το «Mimaya»

Το «Mimaya» της Γλυφάδας γίνεται «Roasted by Mimaya» και μπαίνει επισήμως στο ψητό.

Κρεατική στροφή για το «Mimaya»

Το «Mimaya» της Γλυφάδας γίνεται «Roasted by Mimaya» και μπαίνει επισήμως στο ψητό. Κάποια συστατικά της γενναιόδωρης, με μεσογειακό ταμπεραμέντο κουζίνας στην οποία ο Μιχάλης Ηρωγλίδης μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, θα τα βρείτε και στο νέο concept, που χτίζει... κρεάτινους πύργους –δεν κάνουμε πλάκα, στο μενού οι μεγάλες παρέες θα ανακαλύψουν έναν «ουρανοξύστη ψητών κρεάτων»– κι έχει για πρωταγωνιστές πολίτικα κεμπάπ, μπέργκερ, κορτεζίνες και παϊδάκια κοτόπουλου, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, flank και tri tip. Τα ορεκτικά θα κινούνται κυρίως σε ελληνικό άξονα, με φέτα μπουγιουρντί, ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, γραβιέρες σαγανάκι, καβουρμά με τηγανητό αβγό, δεν θα λείπουν όμως, και τώρα που το εστιατόριο της Μάρκου Μπότσαρη αλλάζει γευστική στρατηγική, ένα ριζότο ή μια καρμπονάρα.

Ο χώρος, που από το μαύρο πλέον προτιμά το λευκό, είναι επίσης αρκετά διαφορετικός. Η κουζίνα, πλαισιωμένη με μια βιτρίνα-ψυγείο, είναι πιο ανοιχτή για να επικοινωνεί με τη σάλα, τα μαρμάρινα τραπέζια εναλλάσσονται με ξύλινα και μαζί με τα λευκά πολυθρονάκια δίνουν μια αίσθηση μοντέρνα και cosy. Το «Roasted by Mimaya» θα μας συστηθεί σε περίπου δέκα ημέρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.