Το «Mimaya» της Γλυφάδας γίνεται «Roasted by Mimaya» και μπαίνει επισήμως στο ψητό. Κάποια συστατικά της γενναιόδωρης, με μεσογειακό ταμπεραμέντο κουζίνας στην οποία ο Μιχάλης Ηρωγλίδης μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, θα τα βρείτε και στο νέο concept, που χτίζει... κρεάτινους πύργους –δεν κάνουμε πλάκα, στο μενού οι μεγάλες παρέες θα ανακαλύψουν έναν «ουρανοξύστη ψητών κρεάτων»– κι έχει για πρωταγωνιστές πολίτικα κεμπάπ, μπέργκερ, κορτεζίνες και παϊδάκια κοτόπουλου, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, flank και tri tip. Τα ορεκτικά θα κινούνται κυρίως σε ελληνικό άξονα, με φέτα μπουγιουρντί, ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, γραβιέρες σαγανάκι, καβουρμά με τηγανητό αβγό, δεν θα λείπουν όμως, και τώρα που το εστιατόριο της Μάρκου Μπότσαρη αλλάζει γευστική στρατηγική, ένα ριζότο ή μια καρμπονάρα.
Ο χώρος, που από το μαύρο πλέον προτιμά το λευκό, είναι επίσης αρκετά διαφορετικός. Η κουζίνα, πλαισιωμένη με μια βιτρίνα-ψυγείο, είναι πιο ανοιχτή για να επικοινωνεί με τη σάλα, τα μαρμάρινα τραπέζια εναλλάσσονται με ξύλινα και μαζί με τα λευκά πολυθρονάκια δίνουν μια αίσθηση μοντέρνα και cosy. Το «Roasted by Mimaya» θα μας συστηθεί σε περίπου δέκα ημέρες.