Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα

Ψωμάκια ατμού, βιετναμέζικα ρολάκια και mini burgers φλερτάρουν με δροσερά κοκτέιλ –και Ακρόπολη– στην κορυφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα

Ψωμάκια ατμού, βιετναμέζικα ρολάκια και mini burgers φλερτάρουν με δροσερά κοκτέιλ –και Ακρόπολη– στην κορυφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα - εικόνα 1

Είναι πολύ ωραίο σημείο για να χαζέψεις την αυγουστιάτικη νυχτερινή Αθήνα από τα ψηλά η ταράτσα του εστιατορίου «Hytra» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Πέρα από το να καθίσει κανείς για φαγητό διαλέγοντας ανάμεσα στην πολύ ενδιαφέρουσα, βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο κουζίνα του Τάσου Μαντή ή την πιο casual/bistrot πρόταση του «Hytra Αpla», μπορεί να πιάσει θέση και στο μπαρ, βάζοντας δίπλα σε ένα από τα δροσιστικά κοκτέιλ της λίστας του Παναγιώτη Φράγκου κάποιες από τις καινούργιες –σε λογική ψαγμένου φαγητού του δρόμου– γεύσεις που προστέθηκαν πρόσφατα στο street food μενού. Aνάμεσά τους, βιετναμέζικα ρολάκια με πράσινο μήλο, καρότο και μυρωδικά και nigiri, spare ribs, αλλά και ψωμάκια ατμού ή mini burgers, όμορφα σερβιρισμένα.

Το φαγητό του δρόμου ανεβαίνει στην ταράτσα - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.