Ψωμάκια ατμού, βιετναμέζικα ρολάκια και mini burgers φλερτάρουν με δροσερά κοκτέιλ –και Ακρόπολη– στην κορυφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.
Είναι πολύ ωραίο σημείο για να χαζέψεις την αυγουστιάτικη νυχτερινή Αθήνα από τα ψηλά η ταράτσα του εστιατορίου «Hytra» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Πέρα από το να καθίσει κανείς για φαγητό διαλέγοντας ανάμεσα στην πολύ ενδιαφέρουσα, βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο κουζίνα του Τάσου Μαντή ή την πιο casual/bistrot πρόταση του «Hytra Αpla», μπορεί να πιάσει θέση και στο μπαρ, βάζοντας δίπλα σε ένα από τα δροσιστικά κοκτέιλ της λίστας του Παναγιώτη Φράγκου κάποιες από τις καινούργιες –σε λογική ψαγμένου φαγητού του δρόμου– γεύσεις που προστέθηκαν πρόσφατα στο street food μενού. Aνάμεσά τους, βιετναμέζικα ρολάκια με πράσινο μήλο, καρότο και μυρωδικά και nigiri, spare ribs, αλλά και ψωμάκια ατμού ή mini burgers, όμορφα σερβιρισμένα.