Nοbu Festival σε Αθήνα και Μύκονο

Πιστός στο -καθιερωμένο πλέον- ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa, έρχεται κι αυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα, για ένα Nobu festival σε δύο ταμπλό.

Nοbu Festival σε Αθήνα και Μύκονο

Πιστός στο -καθιερωμένο πλέον- ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa, ο οποίος καθιέρωσε τον fusion ιαπωνισμό ως γευστική αισθητική, κι έστησε ένα δίκτυο εστιατορίων που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη έρχεται κι αυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα, για ένα Nobu festival σε δύο ταμπλό: στις 16 και 17/7 θα βρεθεί στο «Matsuhisa» του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ στις 18-22/7 θα δώσει το “παρών” στο «Matsuhisa» της Μυκόνου.

Ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, χαζεύοντας το γαλάζιο του κόλπου της Βουλιαγμένης, θα έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα special Omakase menu, για το οποίο ο διεθνούς βεληνεκούς σεφ θα βασιστεί, όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του, σε τοπικά ελληνικά προϊόντα. Το ειδικό μενού μπορεί να συνδυαστεί με λευκή και ροζέ σαμπάνια, καθώς και ροζέ κρασιά Προβηγκίας, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα κατανάλωσης μιας magnum φιάλης Whispering Angel στην ειδική τιμή των € 100. Στη Μύκονο τώρα, μόνο στις 21-22/7, και για περιορισμένες κρατήσεις, τα χαρακτηριστικά πιάτα του chef Νοbu θα συνοδεύονται με επιλεγμένες σαμπάνιες Dom Pérignon.

Nοbu Festival σε Αθήνα και Μύκονο - εικόνα 1
To «Matsuhisa Mykonos»

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;