Nοbu Festival σε Αθήνα και Μύκονο

Πιστός στο -καθιερωμένο πλέον- ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa, έρχεται κι αυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα, για ένα Nobu festival σε δύο ταμπλό.

Nοbu Festival σε Αθήνα και Μύκονο

Πιστός στο -καθιερωμένο πλέον- ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa, ο οποίος καθιέρωσε τον fusion ιαπωνισμό ως γευστική αισθητική, κι έστησε ένα δίκτυο εστιατορίων που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη έρχεται κι αυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα, για ένα Nobu festival σε δύο ταμπλό: στις 16 και 17/7 θα βρεθεί στο «Matsuhisa» του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ στις 18-22/7 θα δώσει το “παρών” στο «Matsuhisa» της Μυκόνου.

Ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, χαζεύοντας το γαλάζιο του κόλπου της Βουλιαγμένης, θα έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα special Omakase menu, για το οποίο ο διεθνούς βεληνεκούς σεφ θα βασιστεί, όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του, σε τοπικά ελληνικά προϊόντα. Το ειδικό μενού μπορεί να συνδυαστεί με λευκή και ροζέ σαμπάνια, καθώς και ροζέ κρασιά Προβηγκίας, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα κατανάλωσης μιας magnum φιάλης Whispering Angel στην ειδική τιμή των € 100. Στη Μύκονο τώρα, μόνο στις 21-22/7, και για περιορισμένες κρατήσεις, τα χαρακτηριστικά πιάτα του chef Νοbu θα συνοδεύονται με επιλεγμένες σαμπάνιες Dom Pérignon.

Nοbu Festival σε Αθήνα και Μύκονο - εικόνα 1
To «Matsuhisa Mykonos»

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.