Ένα δείπνο αφιερωμένο σε μια παραδοσιακή οινοπαραγωγική μονάδα, που ξεκίνησε από τη Σταμάτα κι επεκτάθηκε στην Πελοπόννησο, ετοιμάζει την Τετάρτη 12/7 το «Chefi the Restaurant» στο δροσερό χαλανδριώτικο κήπο του. Σε τετ-α-τετ και με τις δύο αμπελουργικές ζώνες το μενού της βραδιάς^ από τις ετικέτες του Κτήματος Χαρλαύτη θα δοκιμαστούν το Sauvignon Blanc 2016, το ροζέ Πεταλούδες 2016 (Syrah), το Chardonnay 2016, το Chateau Harlaftis 2012 (Cabernet Sauvignon) και το Λιαστός 2010 (Αγιωργίτικο), τα οποία θα ζευγαρώσουν αντίστοιχα με χωριάτικη σαλάτα με καρπούζι κα παντζάρι, κανελόνι μελιτζάνας με χταπόδι, κουσκούς και κρέμα ταραμά, ριζότο λεμονιού με ροδάκινο, μοσχάρι με μους αρακά, crumble μανιταριών, κολοκυθάκι και σάλτσα romesco αλλά και σοκολάτα με βερίκοκο κονφί, μπισκότο βανίλιας και παγωτό αλμυρής καραμέλας. Το κόστος είναι € 40 το άτομο.
Summer wine dinner με το Κτήμα Χαρλαύτη
Με Sauvignon Blanc και Αγιωργίτικο στον καταπράσινο κήπο του «Chefi the Restaurant» στο Χαλάνδρι.