Summer wine dinner με το Κτήμα Χαρλαύτη

Με Sauvignon Blanc και Αγιωργίτικο στον καταπράσινο κήπο του «Chefi the Restaurant» στο Χαλάνδρι.

Summer wine dinner με το Κτήμα Χαρλαύτη

Ένα δείπνο αφιερωμένο σε μια παραδοσιακή οινοπαραγωγική μονάδα, που ξεκίνησε από τη Σταμάτα κι επεκτάθηκε στην Πελοπόννησο, ετοιμάζει την Τετάρτη 12/7 το «Chefi the Restaurant» στο δροσερό χαλανδριώτικο κήπο του. Σε τετ-α-τετ και με τις δύο αμπελουργικές ζώνες το μενού της βραδιάς^ από τις ετικέτες του Κτήματος Χαρλαύτη θα δοκιμαστούν το Sauvignon Blanc 2016, το ροζέ Πεταλούδες 2016 (Syrah), το Chardonnay 2016, το Chateau Harlaftis 2012 (Cabernet Sauvignon) και το Λιαστός 2010 (Αγιωργίτικο), τα οποία θα ζευγαρώσουν αντίστοιχα με χωριάτικη σαλάτα με καρπούζι κα παντζάρι, κανελόνι μελιτζάνας με χταπόδι, κουσκούς και κρέμα ταραμά, ριζότο λεμονιού με ροδάκινο, μοσχάρι με μους αρακά, crumble μανιταριών, κολοκυθάκι και σάλτσα romesco αλλά και σοκολάτα με βερίκοκο κονφί, μπισκότο βανίλιας και παγωτό αλμυρής καραμέλας. Το κόστος είναι € 40 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.