Summer wine dinner με το Κτήμα Χαρλαύτη

Με Sauvignon Blanc και Αγιωργίτικο στον καταπράσινο κήπο του «Chefi the Restaurant» στο Χαλάνδρι.

Summer wine dinner με το Κτήμα Χαρλαύτη

Ένα δείπνο αφιερωμένο σε μια παραδοσιακή οινοπαραγωγική μονάδα, που ξεκίνησε από τη Σταμάτα κι επεκτάθηκε στην Πελοπόννησο, ετοιμάζει την Τετάρτη 12/7 το «Chefi the Restaurant» στο δροσερό χαλανδριώτικο κήπο του. Σε τετ-α-τετ και με τις δύο αμπελουργικές ζώνες το μενού της βραδιάς^ από τις ετικέτες του Κτήματος Χαρλαύτη θα δοκιμαστούν το Sauvignon Blanc 2016, το ροζέ Πεταλούδες 2016 (Syrah), το Chardonnay 2016, το Chateau Harlaftis 2012 (Cabernet Sauvignon) και το Λιαστός 2010 (Αγιωργίτικο), τα οποία θα ζευγαρώσουν αντίστοιχα με χωριάτικη σαλάτα με καρπούζι κα παντζάρι, κανελόνι μελιτζάνας με χταπόδι, κουσκούς και κρέμα ταραμά, ριζότο λεμονιού με ροδάκινο, μοσχάρι με μους αρακά, crumble μανιταριών, κολοκυθάκι και σάλτσα romesco αλλά και σοκολάτα με βερίκοκο κονφί, μπισκότο βανίλιας και παγωτό αλμυρής καραμέλας. Το κόστος είναι € 40 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".