Το Vegan Life Festival στο Γκάζι

Το Vegan Life Festival επιστρέφει καλοκαιρινό, με ομιλίες, εργαστήρια, δραστηριότητες για τα παιδιά, μεγάλη γκάμα προϊόντων και πολλές vegan γεύσεις.

Το Vegan Life Festival στο Γκάζι

Το Vegan Life Festival επιστρέφει καλοκαιρινό, με ομιλίες, εργαστήρια, δραστηριότητες για τα παιδιά, μεγάλη γκάμα προϊόντων και πολλές vegan γεύσεις.

Το Vegan Life Festival στο Γκάζι - εικόνα 1

H πρώτη διοργάνωση του Vegan Life Festival τον περασμένο Νοέμβριο πήγε πολύ καλά. Αυτήν την Κυριακή 9/7 επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πιο πλούσιο σε προτάσεις, με ομιλίες κι εργαστήρια που καλύπτουν θέματα γύρω από το περιβάλλον, την υγεία, ακόμη και τη μόδα, ενημερωτικό υλικό, έναν ειδικό χώρο για τα παιδιά και πάνω από 100 πάγκους με μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και φαγητό από vegan και φιλικά προς τους vegans στέκια της πόλης. Όσοι ενδιαφέρεστε, λοιπόν, να γνωρίσετε καλύτερα τη φιλοσοφία και το modus vivendi των αυστηρά χορτοφάγων (όσοι απέχουν από το κρέας και τα ζωικά παράγωγα και αντιτίθενται σε κάθε μορφή βίας ενάντια στα ζώα), βάλτε το στην ατζέντα σας.

Το Vegan Life Festival στο Γκάζι - εικόνα 2

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρείτε τα εστιατόρια «Μama Tierra», «Λάιμ Bistro» και το καινούργιο «Vegan Nation», το vegan delivery «Crudo», το μίνι μάρκετ Bamboo Vegan, το «Βαζάκι» και τους χυμούς του, τα Santor Wines (τα πρώτα ελληνικά κρασιά με vegan πιστοποίηση) καθώς κι έναν ολόκληρο κόσμο προϊόντων, από σφολιατοειδή, μπάρες ενέργειας, χορτοφαγικά «ανάλογα» του κρέατος (λ.χ. vegan «κοτόπουλο»), όσπρια και δημητριακά, ακόμη και καθαριστικά και σαμπουάν που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα (cruelty free).

Οι ώρες λειτουργίας είναι 1-9 μ.μ., η είσοδος ελεύθερη και ακολουθεί Full Moon party.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.