Το Vegan Life Festival στο Γκάζι

Το Vegan Life Festival επιστρέφει καλοκαιρινό, με ομιλίες, εργαστήρια, δραστηριότητες για τα παιδιά, μεγάλη γκάμα προϊόντων και πολλές vegan γεύσεις.

Το Vegan Life Festival στο Γκάζι

Το Vegan Life Festival επιστρέφει καλοκαιρινό, με ομιλίες, εργαστήρια, δραστηριότητες για τα παιδιά, μεγάλη γκάμα προϊόντων και πολλές vegan γεύσεις.

Το Vegan Life Festival στο Γκάζι - εικόνα 1

H πρώτη διοργάνωση του Vegan Life Festival τον περασμένο Νοέμβριο πήγε πολύ καλά. Αυτήν την Κυριακή 9/7 επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πιο πλούσιο σε προτάσεις, με ομιλίες κι εργαστήρια που καλύπτουν θέματα γύρω από το περιβάλλον, την υγεία, ακόμη και τη μόδα, ενημερωτικό υλικό, έναν ειδικό χώρο για τα παιδιά και πάνω από 100 πάγκους με μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και φαγητό από vegan και φιλικά προς τους vegans στέκια της πόλης. Όσοι ενδιαφέρεστε, λοιπόν, να γνωρίσετε καλύτερα τη φιλοσοφία και το modus vivendi των αυστηρά χορτοφάγων (όσοι απέχουν από το κρέας και τα ζωικά παράγωγα και αντιτίθενται σε κάθε μορφή βίας ενάντια στα ζώα), βάλτε το στην ατζέντα σας.

Το Vegan Life Festival στο Γκάζι - εικόνα 2

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρείτε τα εστιατόρια «Μama Tierra», «Λάιμ Bistro» και το καινούργιο «Vegan Nation», το vegan delivery «Crudo», το μίνι μάρκετ Bamboo Vegan, το «Βαζάκι» και τους χυμούς του, τα Santor Wines (τα πρώτα ελληνικά κρασιά με vegan πιστοποίηση) καθώς κι έναν ολόκληρο κόσμο προϊόντων, από σφολιατοειδή, μπάρες ενέργειας, χορτοφαγικά «ανάλογα» του κρέατος (λ.χ. vegan «κοτόπουλο»), όσπρια και δημητριακά, ακόμη και καθαριστικά και σαμπουάν που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα (cruelty free).

Οι ώρες λειτουργίας είναι 1-9 μ.μ., η είσοδος ελεύθερη και ακολουθεί Full Moon party.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

05/12/2022

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.