Lounging κάτω απ’ τα αστέρια

Η χαλαρή ταράτσα του «Avenue Under the Stars» έκανε πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι στο δημοφιλές all day bar-resto των νοτίων προαστίων «Rock Avenue», βάζοντας στιλάτη σφραγίδα στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια

Η χαλαρή ταράτσα «Avenue Under the Stars» έκανε πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι στο δημοφιλές all day bar-resto των νοτίων προαστίων «Rock Avenue», βάζοντας στιλάτη σφραγίδα στις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια - εικόνα 1

Λιτά μοντέρνο σκηνικό κάτω απ’ τα αστέρια, έργο του γνωστού γραφείου interior design Gruppo decorativo, πράσινο και αρωματικές δάφνες τριγύρω, λευκά πανό που κυματίζουν στον αέρα, λευκοί καναπέδες, μπαρ και σκαμπό δημιουργούν μιαν ανάλαφρη αίσθηση διακοπών.

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια - εικόνα 2

Ο χώρος, ανοιχτός από παντού, σε προδιαθέτει για ρομαντικές νυχτερινές στιγμές με ποτό και light πιάτα σε μεσογειακές-διεθνείς γεύσεις: πλατό µε βραχάκια παρµεζάνας, προσούτο και µαρµελάδα ντοµάτας, κροκετάκια παρµεζάνας µε προσούτο Πάρµας, µαρµελάδα ντοµάτας και πραλίνα φουντουκιού, µοσχαρίσιο φιλέτο σχάρας µε πουρέ γλυκοπατάτας, T-bone, ριζότο µε σπαράγγια, σολοµός σχάρας µε κινόα αλλά και ωραίες σαλάτες (πράσινη με βαλεριάνα, καρύδια, σύκα, ρόδι, flakes παρµεζάνας και σος βινεγκρέτ, «Melone» με σπανάκι, ρόκα, γαλλική σαλάτα, πεπόνι, προσούτο και βινεγκρέτ µάνγκο).

Lounging κάτω απ’ τα αστέρια - εικόνα 3

Signature cocktails κι επιλεγμένες ετικέτες κρασιoύ από τον ευρωπαϊκό αμπελώνα μακραίνουν όμορφα τις καλοκαιρινές νύχτες under the stars.

Λεωφ. Καλαμακίου 97 (2ος όροφος), Άλιμος, 2109858880, rockavenuegr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;